Στη νέα καθοριστική εμφάνιση του Ανέστη στάθηκε μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ (0-2) ο Γκουστάβο Πογιέτ.

Ο Ουρουγουανός χαρακτήρισε σημείο-κλειδί την απόκρουση του πέναλτι από τον Έλληνα γκολκίπερ και εξύμνησε την προσφορά του στην ομάδα μετά το λάθος με τον Λεβαδειακό.

Κατά τ’ άλλα, ο Πογιέτ σημείωσε ότι η «Ένωση» συνεχίζει να βελτιώνεται και χαρακτήρισε ως επόμενο στόχο το να έχει τον έλεγχο του αγώνα και όταν βρίσκεται να χάνει.

«Ήταν ακριβώς το παιχνίδι που περιμέναμε, με την έκπληξη που έκανε στο τελευταίο παιχνίδι η ομάδα των Ιωαννίνων να παίξει με πέντε στην άμυνα. Προσαρμοστήκαμε πολύ καλά, ξεκινήσαμε πολύ καλά και πιστεύω ότι όλοι συμφωνούμε ότι το πέναλτι ήταν το σημείο-κλειδί του παιχνιδιού», είπε αρχικά.

Και μετά πέρασε στον Ανέστη σημειώνοντας: «Από τις 21 Δεκεμβρίου που έκανε ένα λάθος, έχει βοηθήσει πολύ την ομάδα. Έχει επέμβει σε καθοριστικά σημεία, έχει κάνει σημαντικές επεμβάσεις και του οφείλουμε πολλά».

Όσο για τη γενικότερη εικόνα της ΑΕΚ, ο Πογιέτ εμφανίστηκε ικανοποιημένος, λέγοντας: «Συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε. Αυτό που μας λείπει είναι να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού όταν χάνουμε. Χρειαζόμαστε χρόνο γι’ αυτό, δεν ξέρω πόσο, αλλά όσο νωρίτερα, τόσο καλύτερα. Συνοψίζοντας το σημείο κλειδί ήταν το πέναλτι, δεν ξέρω τι θα είχε συμβεί αν είχαμε ισοφαριστεί».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέο σενάριο από τη Ρωσία για Μπαρίνοφ και ΑΕΚ: «Σε επαφές με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας»

Δείπνο εργασίας με φόντο τον νέο ΠΑΟΚ μεταξύ Λίσι, Βιεϊρίνια και Μάτος

Ηλιόπουλος: «Δεν θα αφήσω κανέναν να διαταράξει αυτό που χτίσαμε στην ΑΕΚ»

Χαμός στην Πάτρα για την ΑΕΚ: Πλήθος κόσμου για μια φωτογραφία με το τρόπαιο του πρωταθλήματος!

Ηλιόπουλος: Ανακοίνωσε αυτοκινητοδρόμιο στη Χαλανδρίτσα στην περιοδεία του τροπαίου της ΑΕΚ!

Τσακίρης: «Σε πρώτο πλάνο οι ανανεώσεις Γιόβιτς και Πήλιου - Ενθουσιασμένος ο κόσμος με το τρόπαιο»

Αύριο οι υπογραφές και οι ανακοινώσεις για Τσάπρα-Πένια, την Τρίτη ενσωματώνονται στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού

«Κλειδώνουν» προτεραιότητα για τον Βοτανικό οι πρώτοι 10.000 νέοι κάτοχοι διαρκείας του Παναθηναϊκού!

Έφτασε για τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Τον καλωσόρισε ο Λέο Μάτος!

Τσανάκας: «Οι κινήσεις που θέλει να κάνει άμεσα ο Ολυμπιακός και οι πιθανές αποχωρήσεις»

TAGS: A.E.K.