Ο Τζέιντον Σάντσο είναι μόνιμος μεταγραφικός στόχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο η μετακίνησή του από την Μπορούσια Ντόρτμουντ στους «κόκκινους διαβόλους» δεν έχει ευδοκιμήσει ακόμα. Έτσι δεν έχει γίνει προς το παρόν συμπαίκτης του Πολ Πογκμπά.

Πάντως οι δύο ποδοσφαιριστές συνυπήρξαν στα γυρίσματα διαφήμισης αναψυκτικού, με τον Γάλλο να ποστάρει στα social media το κλιπάκι, μαζί με την λεζάντα: «Επιτέλους στην ίδια ομάδα».

Πέρα από τη συνεργασία τους για εξωαγωνιστικούς λόγους, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τουλάχιστον το προσεχές καλοκαίρι για να μάθουμε αν θα γίνουν και ομόσταυλοι στο «Ολντ Τράφορντ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κάτοικος Λίβερπουλ θα παραμείνει ο Άλισον για ακόμη μία σεζόν

Έκλεισε τον Πέπι από την Αϊντχόφεν η Φούλαμ!

Επέστρεψε στις προπονήσεις της Λίβερπουλ μετά από τρεις μήνες ο Ίσακ

Ανρί για Αρτέτα: «Δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω, αλλά σημασία έχει το πρωτάθλημα»

Βολές Σκόουλς κατά Σλοτ και Λίβερπουλ: «Το Άνφιλντ δεν τρομάζει πια, έχασε την αύρα του»

«Έβαζε μόνο κώνους»: Ο πατέρας Ντάουμαν ξεμπροστιάζει πρώην προπονητή της Άρσεναλ που λέει ότι ανέδειξε τον γιο του!

Επέστρεψε από την κόλαση της Μπρέντφορντ και «τσίμπησε» παλικαρίσιο βαθμό η επτάψυχη Γουλβς!

Κανονικά ο Πέδρο Νέτο στη ρεβάνς της Τσέλσι με την Παρί, δεν τιμωρείται για το περιστατικό με το ball-boy!

Πλήγμα για την Τσέλσι: Εκτός για αρκετές εβδομάδες ο Τζέιμς με μυϊκό πρόβλημα

Η Τσέλσι δέχθηκε το μεγαλύτερο πρόστιμο στην ιστορία της Premier και ποινή απαγόρευσης μεταγραφών!