Όλοι έχουμε έστω μία επιφάνεια κοπής στην κουζίνα μας. Και πολλοί από εμάς τη χρησιμοποιούμε για όλα: λαχανικά, κρεατικά, ψωμί και κυριολεκτικά τα πάντα. Για την ακρίβεια, το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας για το μαγείρεμα γίνεται πάνω σε αυτή. Κατά πόσο όμως αυτό είναι σωστό;

Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Ποια είναι η καλύτερη επιφάνεια κοπής για κρέας και λαχανικά;

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube