Ο ελληνικός αμπελώνας έχει να επιδείξει εξαιρετικής ποιότητας γηγενείς ποικιλίες, που δίνουν κρασιά με χαρακτήρα, τα οποία δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα από τις πιο δημοφιλείς ξένες ποικιλίες. Έτσι, δεν μας προκαλεί καμία έκπληξη που ο γνωστός γαστρονομικός οδηγός Taste Atlas συμπεριέλαβε συνολικά 16 ελληνικές ποικιλίες στη λίστα με τις 100 κορυφαίες ποικιλίες κρασιού της Ευρώπης.
Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Ποιες ελληνικές ποικιλίες κρασιού περιλαμβάνονται ανάμεσα στις 100 κορυφαίες της Ευρώπης;