Σκληρότατη τιμωρία στη Σκεντέρμπεου αποφάσισε να επιβάλλει η UEFA.

Κάνοντας δεκτή την εισήγηση του επιθεωρητή της Επιτροπής Ηθικής, Καρλ Ντοντ, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία επέβαλε εξοντωτική ποινή στον αλβανικό σύλλογο για την υπόθεση με τα στημένα που είχε εμπλακεί.

Συγκεκριμένα, η ομάδα τιμωρήθηκε με αποκλεισμό 10 χρόνων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ θα κληθεί να πληρώσει και τεράστιο πρόστιμο ύψους 1 εκατ. ευρώ.

Πλέον η Σκεντέρμπεου (στην οποία επιβλήθηκε η μεγαλύτερη ποινή όλων των εποχών από την UEFA) έχει ως μόνη επιλογή την προσφυγή στο CAS, την ώρα που κλιμακώνονται οι αντιδράσεις των οπαδών της.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επίδειξη δύναμης και πρωτιά για τη Σενεγάλη - Στους «16» και η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό με το Μπενίν

Έμεινε εκτός αποστολής στο ματς της Νιγηρίας λόγω προβλήματος στον μηρό ο Ντέσερς

Τα βάζει και… κατά λάθος: Σκόραρε με την πλάτη και έφτασε τα 957 γκολ ο Κριστιάνο!

Στους «16» ως πρώτη με τριάρα η Νιγηρία του βασικού Ονιεμάετσι - Το «Χ» βόλεψε Τυνησία και Τανζανία για την πρόκριση!

Επιστροφή στις ρίζες για τον Ζιλ Κουντέ: Έπαιξε ποδόσφαιρο σε χωμάτινο γήπεδο με παιδιά στο Μπενίν!

Ύμνοι Ντελ Μπόσκε για Μέσι: «Είδα Πελέ και Μαραντόνα, όμως αυτός είναι ο σπουδαιότερος-Τον ήθελα στην Ισπανία, αλλά…»

Σε φοβερή κατάσταση ο Κουλούρης, σκόραρε σε τρίτο σερί ματς!

«Ζαλίζει» η συλλογή από τρόπαια και ενθύμια του Ριβάλντο

Ο Ινφαντίνο προανήγγειλε αλλαγές στο οφσάιντ και δικαιολόγησε τις υψηλές τιμές στα εισιτήρια του Μουντιάλ

Σιγά μην σταματήσει: Ο Μιούρα στα 58 του βρήκε νέα ομάδα