Οι σούβλες μαζεύτηκαν.

Τα αρνιά φαγώθηκαν.

Ωστόσο, πριν καλά- καλά οι παίκτες της Ξάνθης τα… χωνέψουν επέστρεψαν σε ρυθμό προπονήσεων το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα (6/5), ώστε να συνεχίσουν την προετοιμασία τους ενόψει Παναθηναϊκού.

Το καλό για τον τεχνικό της ομάδας, Μαρίνο Ουζουνίδη, είναι πως δεν έχει να αντιμετωπίσει κάποια απουσία για την αναμέτρηση με το «τριφύλλι».

Τώρα όσον αφορά στο πρόγραμμα της ημέρας οι ακρίτες πραγματοποίησαν ασκήσεις προθέρμανσης νευρομυικού συντονισμού στο ξεκίνημα ενώ στην συνέχεια δόθηκε έμφαση στις ασκήσεις κατοχής μπάλας.

Τα γενέθλιά του είχε σήμερα ο Θοδωρής Τορμανίδης, ο οποίος κέρασε γλυκά τους συμπαίκτες του που με τη σειρά τους του ευχηθήκαν τα καλύτερα για το μέλλον.

Θέμης Λιουδάκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον Μουντιαλικό Ουρουγουανό Ματίας Βίνια»!

Σπουδαία κίνηση από Ηλιόπουλο: Αναλαμβάνει για έναν χρόνο όλα τα έξοδα λειτουργίας των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας

«Θα είμαι πάντα ευγνώμων για κάθε στιγμή»: Το «αντίο» του Μπιανκόν στον Ολυμπιακό και στον κόσμο της ομάδας

Τρέλα στον Ολυμπιακό για τα διαρκείας, έσπασε το φράγμα των 20.000!

Τάισον προς Λουτσέσκου: «Μεγάλη μου τιμή που συνεργαστήκαμε, ήσουν οικογένεια για μένα»

ΑΕΚ: Παρουσία Ηλιόπουλου η εκδήλωση στην Καλαμάτα

Ηλιόπουλος: «Τραβήξαμε πορεία εκτός παρασκηνίου και συστημάτων - Κάποιοι το πήραν χιουμοριστικά, αλλά μετά κατάλαβαν»

Ο Αλέσιο Λίσι είναι ο εκλεκτός του ΠΑΟΚ για τον πάγκο του

Μαφέο: «Ο Ολυμπιακός είναι ό,τι εύχεται ένας ποδοσφαιριστής»

Ντι Μάρτζο: «Αυτή είναι η προσφορά του Παναθηναϊκού στον Ντε Φράι - Πολύ θετικός ο Ολλανδός»

TAGS: Ξάνθη