Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο είναι το πιο αναγνωρίσιμο συστατικό - σύμβολο της ελληνικής διατροφής. Ενώ για αιώνες χρησιμοποιείται σε όλες τις μορφές μαγειρέματος, από τα λαδερά μέχρι το τηγάνισμα, εξακολουθεί να υπάρχει η παρανόηση και από τους καταναλωτές αλλά και από τους επαγγελματίες της εστίασης ότι «καίγεται εύκολα», «δεν αντέχει στις υψηλές θερμοκρασίες», «δεν κάνει για τηγάνισμα» και «βαραίνει το φαγητό».
Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Ποιο λάδι είναι το πιο κατάλληλο για τηγάνισμα;