Και ποιος δεν αγαπά την καρμπονάρα. Είτε στην αυθεντική, ιταλική συνταγή, είτε στην πιο «αμερικάνικη» εκδοχή της – αυτή με τις κρέμες γάλακτος που τρέχουν από παντού, υπάρχει μία καρμπονάρα για όλους. Μέσα στην απλότητα και την ευκολία στην παρασκευή της, είναι το πιο διάσημο πιάτο της Ιταλίας, ξακουστό σε όλο τον κόσμο, χιλιοδοκιμασμένο, άλλες φορές κακοποιημένο και άλλες φορές πετυχημένο.


Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Ποιο μυστικό συστατικό προσθέτει ο Jamie Oliver στην καρμπονάρα;

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube