O Φέντερερ, ο Ναδάλ και ο Τζόκοβιτς δεν μπορούν να σταθούν καν δίπλα του και είναι τυχεροί που ο Τόνι Σφήνος ασχολείται με τη μουσική και τα show και όχι επαγγελματικά με το τένις.

Αυτός ο ιντερνάσιοναλ play boy αποκάλυψε πως ξεκίνησε να παίζει τένις – λέμε τώρα – μετά από ένα χτύπημα στο κεφάλι από μπαλάκι, ενώ μιλώντας στο Top Spin του OTE ΤV εξέφρασε και την λατρεία του για τον Τζόκοβιτς γιατί είναι... χαβαλές.

Και αν προσπαθήσετε να τον κατηγορήσετε που δεν πέτυχε ούτε μπαλιά, απαντάμε ότι δεν είναι την κατάλληλη... ξύλινη ρακέτα!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τι θα γινόταν αν σκόραρε ο Κόλο Μουανί: Φοβερό βίντεο με AI που ανατρέπει την ιστορία!

Δεν δυσκολεύτηκε: Ο Ίρβινγκ έβγαλε νοκ-άουτ ρομπότ μάχης με μία σπρωξιά!

Ο Βιν Ντίζελ έριξε τη... βόμβα: «Έχει γραφτεί ρόλος για τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο Fast & Furious 11»!

Κι όμως, το έχασε: Η ευκαιρία της χρονιάς ήρθε από το πρωτάθλημα της Ρουμανίας!

Η Bollywood πρόταση γάμου που μάγεψε την Times Square κι έγινε Viral

Απίθανο: Παίκτης στη Γερμανία… έκλεψε από αντίπαλο το χαρτάκι με τις οδηγίες του προπονητή!

Δασκάλα χορού σωριάζεται λόγω υπογλυκαιμίας και οι μαθήτριες ακολουθούν νομίζοντας πως είναι χορευτικό!

Αυτός πληρώνει και κάνει ό,τι θέλει: Πρόεδρος ομάδας στην Παραγουάη έβαλε αλλαγή τον εαυτό του

Κομήτης από άλλο άστρο επισκέπτεται το ηλιακό μας σύστημα - Ορατός με τηλεσκόπιο

Ποιος Τσιλαβέρτ και ποιος Χιγκίτα; Ο τερματοφύλακας της U9 της Άιντραχτ ντρίμπλαρε τους πάντες και σκόραρε