Τελείωσε η ιπποδρομιακή συγκέντρωση σήμερα Παρασκευή στο Μαρκόπουλο με το θέμα της ημέρας βέβαια να είναι η κλασική διαδρομή του Κυπέλλου 25ης Μαρτίου την οποία κατάκτησε πανάξια και εύκολα, ο ίππος ΣΙΛΑΣ ΤΡΗΤ ο οποίος ‘’φτιάχνει την δική του ιστορία’’ στο Μαρκόπουλο! Έχει μόλις 4 συμμετοχές εκ των οποίων στις δυο από αυτές, κατέκτησε την νίκη σε κλασική ιπποδρομία! Μετά το Κύπελλο Πρωτοχρονιάς, σήμερα κατέκτησε το Κύπελλο 25ης Μαρτίου!

Ιδιοκτήτης του νικητή είναι ο κ. Ε. Ξυνίδης, προπονητής του νικητή είναι ο Αλέκος Γιατράς και αναβάτης του νικητή ήταν ο ρέκορμαν κατάκτησης Ελληνικών ντέρμπι και εν ενεργεία, ο Μιχάλης Ξυνός. Η απόσταση ήταν στα 2.400 μέτρα ενώ το χρηματικό έπαθλο για τον ιδιοκτήτη μαζί με το βαρύτιμο κύπελλο ήταν το ποσό των 16.000 ευρώ!

Στοιχηματικά θα μπορούσαμε να πούμε πως ήταν από τις πιο ‘’ήσυχες ημέρες του μήνα’’ στο Μαρκόπουλο! Επικράτησαν σχεδόν όλα τα φαβορί στις ιπποδρομίες με εξαίρεση την πέμπτη ιπποδρομία του προγράμματος όπου ναι μεν κέρδισε η φαβορί ΣΟΤΖΟΥΡΝΑ αλλά επειδή τα υπόλοιπα 3 άλογα στην άφιξη δεν ήταν και τα πλέον ενδεδειγμένα του ιπποδρομιακού Τύπου, όποιος στοιχημάτισε σωστά, κέρδισε με 1 ευρώ το ποσό των 1.500 ευρώ!

Χαρακτηριστικό άλλο της ημέρας ήταν ότι πολλοί ιδιοκτήτες ίππων εκμεταλλεύτηκαν την καλοκαιρία, είχαν πολλούς καλεσμένους, με αποτέλεσμα σε κάθε φωτογραφία ως είθισται μετά από κάθε νίκη ενός αλόγου, να βλέπουμε πολλά άτομα γύρω από τον νικητή ίππο και πραγματικά να το χαίρονται και να το διασκεδάζουν!

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Δευτέρα με προγνωστικά για το ξένο ιπποδρομιακό κουπόνι στο οποίο θα ψάξουμε να βρούμε κάποιες στοιχηματικές ευκαιρίες που ήδη διαφαίνονται –ιδιαίτερα-στο πρόγραμμα της Νοτίου Αφρικής!

Μπορεί να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία της ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια ενώ για τους φίλους και τις φίλες που θέλουν να δούνε από κοντά τις Ελληνικές ιπποδρομίες στο Μαρκόπουλο, η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ σας εξασφαλίζουν δωρεάν μεταφορά από και προς τον Ιππόδρομο από τον σταθμό του Μετρό στο Κορωπί!

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube