Η πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Euro ολοκληρώθηκε, με τις ομάδες και τους ποδοσφαιριστές να έχουν ήδη δώσει ένα πρώτο δείγμα γραφής και τους πρώτους παίκτες με δύο γκολ να ξεχωρίζουν! Ποιος θα γίνει «Βασιλιάς της Ευρώπης»;  Στην bwin μπορείς να γίνεις κι εσύ King of Europe*, με απίθανα έπαθλα!



Ρομέλου Λουκάκου | Βέλγιο

Το Βέλγιο δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στη Ρωσία, φτάνοντας εύκολα στη νίκη με 3-0 στην πρεμιέρα. Και εκείνος που έκανε τη διαφορά, ελλείψει και του τραυματία Ντε Μπρόινε, ήταν ο Ρομέλου Λουκάκου. Ο επιθετικός της Ίντερ άνοιξε το σκορ στο 10’ και το έκλεισε στο 88’, συνεχίζοντας να σκοράρει κατά βούληση στους ομίλους των μεγάλων διοργανώσεων για την πατρίδα του. Απόδοση 3.50 στην bwin να αναδειχθεί ο Λουκάκου πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης.

Όλοι έχουν καταλάβει ότι αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία για τη συγκεκριμένη γενιά με το τόσο ταλέντο και με ηγέτη τον Λουκάκου, το Βέλγιο φιλοδοξεί να εκπληρώσει τις προσδοκίες και να φτάσει επιτέλους στην κορυφή…

Διάλεξε την ομάδα σου και γίνε King of Europe με απίθανα έπαθλα* στην bwin! |21+ *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Κριστιάνο Ρονάλντο | Πορτογαλία

Η πρεμιέρα για την Πορτογαλία αποδείχθηκε πιο δύσκολη απ’ ότι θα περίμεναν οι πρωταθλητές Ευρώπης. Στην κατάμεστη Βουδαπέστη έπρεπε να περιμένουν μέχρι το 84’ για να ανοίξει το σκορ ο Γκερέιρο, πριν ο Κριστιάνο Ρονάλντο γράψει – για ακόμη μία φορά – ιστορία. Απόδοση 5.50 στην bwin να βγει πρώτος σκόρερ ο Ρονάλντο.

Ο επιθετικός της Γιουβέντους έκανε το 0-2 με πέναλτι στο 84’, πριν βρει ξανά δίχτυα στις καθυστερήσεις και με 11 γκολ είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Euro και ο μοναδικός που σκοράρει σε 5 συνεχόμενες διοργανώσεις. Προέρχεται από εξαιρετική σεζόν και δείχνει έτοιμος να διατηρήσει την ομάδα του στην κορυφή της Ευρώπης.

King of Europe: Οδήγησε την ομάδα σου στην κορυφή και διεκδίκησε μοναδικά έπαθλα* |21+ *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Πάτρικ Σικ | Σλοβακία

Ο παίκτης που έκλεψε τις εντυπώσεις στην 1η αγωνιστική ήταν ο Πάτρικ Σικ. Ο επιθετικός της Λεβερκούζεν οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 2-0 επί της Σκωτίας και με τι τρόπο: σκοράροντας από τη μεσαία γραμμή, σπάζοντας το αντίστοιχο ρεκόρ απόστασης από την αντίπαλη εστία! Απόδοση 23.00 στην bwin να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ ο Σικ.

Δύο γκολ πέτυχε ο 25χρονος, που δείχνει επιτέλους η καριέρα του να μπαίνει στο σωστό δρόμο, καθώς τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και λάθος επιλογές. Και είναι έτοιμος να πάρει την ομάδα του από το χέρι και να την οδηγήσει ξανά ψηλά.

bwin – Ο θρόνος με τα έπαθλα σε περιμένει! |21+ * Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να  υπόκεινται σε αλλαγές

21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι.  *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube