Ο Ολιβιέ Ριού δεν έχει ακόμη αγωνιστεί με το κολέγιο της Florida, ωστόσο αποτελεί ατραξιόν για το NCAA, λόγω του μεγέθους του.

Μετά τη νίκη επί του Tennessee με 86-77 και την κατάκτηση του τίτλου στη νοτιοανατολική περιφέρεια (SEC), ο 19χρονος που βλέπει τον κόσμο από τα 2,36μ. έσπευσε να κόψει το διχτάκι από την στεφάνη, όπως προστάζει το… έθιμο για τους νικητές.

Ωστόσο, σε αντίθεση με όλους τους… κοινούς παίκτες που ανεβαίνουν σε ώμους συμπαικτών τους ή σε σκάλες, εκείνος το έκανε… όρθιος. Αγνοώντας επιδεικτικά την σκάλα που ήταν δίπλα του, ο Καναδός σέντερ άπλωσε τα τεράστια χέρια του και έκοψε το διχτάκι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γέμισαν τα γήπεδα σε όλο τον κόσμο για τα «παράθυρα» του Ιουλίου

Νίκησε τη Νικαράγουα και ανακοινώνεται από Ολυμπιακό ο Μοντέρο-Ηγήθηκε των ΗΠΑ ο Τζέιμς

Η Team USA συνέτριψε τη Σερβία στον τελικό και έκανε το «8 στα 8» στα Μουντομπάσκετ U17!

Δεν έφτασε η μυθική εμφάνιση του Κουτλουάι στην Τουρκία - Χάλκινο μετάλλιο στο Μουντομπάσκετ U17 για Αυστραλία!

Έξαλλος Αταμάν: Τα «έχωσε» στους διαιτητές του ημιτελικού ανάμεσα σε Τουρκία και Σερβία για το Μουντομπάσκετ U17!

Επικράτησε της Τουρκίας και έκλεισε ραντεβού στον τελικό του Μουντομπάσκετ U17 με την Team USA η Σερβία!

Ο Μπάντιο άγγιξε το triple double στη 40άρα της Σενεγάλης επί της Μαγαδασκάρης!

Διέλυσε με 100άρα τους Αυστραλούς και προκρίθηκε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου U17 η Team USA!

Ήττα από τις ΗΠΑ του MVP Μάικ Τζέιμς για τη Δομινικανή Δημοκρατία του Μοντέρο

Χαμάντ Αμπουέλρις: Το θηρίο της Αιγύπτου που έκλεψε την παράσταση στα παράθυρα