Με την έκτη και τελευταία άφιξη νέου παίκτη, αυτή του Μπραντον Πολ, ολοκληρώθηκαν οι υποδοχές για τον Ολυμπιακό ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ, έφτασε στην χώρα μας λίγο πριν τις 21:00 από τις ΗΠΑ με πτήση από την Κωνστατνινούπολη, για να περάσει ιατρικά τεστ και να έχει την πρώτη γνωριμία με τους ανθρώπους της ομάδας.

Θυμίζουμε, την ίδια διαδικασία έχουν περάσει ήδη οι έτεροι νεοαποκτηθέντες, Πάντερ, Ρούμπιτ, Κουζμίνσκας, Μπόλντγουιν και Χαπ, ενώ ο Τσέρι λόγω του ότι είναι ουσιαστικά ανανέωση συμβολαίου, θα έρθει κατευθείαν για την προετοιμασία.

Λίγο μετά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», ο πρώην παίκτης των Εφές και Σαν Αντόνιο Σπερς, δήλωσε: «Έχω έρθει πολλές φορές στην Ελλάδα. Είναι ένα υπέροχο μέρος. Ήμουν εδώ το καλοκαίρι για έναν γάμο και είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω. Μιλάγαμε με τον κόουτς από την περασμένη σεζόν και τον ξέρω πολύ καλά. Ήμουν στο Κλίβελαντ όταν αυτός ήταν στους Καβαλίερς αφού εγώ έπαιζα στην G-League και γνωριζόμαστε από εκεί. Γνωρίζω την ομάδα την παράδοση της και είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ».

Ερωτηθείς για την συνύπαρξή του με τους Σπανούλη και Πρίντεζη δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος γιατί μιλάμε για δύο μεγάλους μπασκετμπολίστες. Έχω παίξει αντίπαλός τους στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, γνωρίζω την ατμόσφαιρα στο γήπεδό μας και ανυπομονώ να παίξω εκεί. Σε ότι αφορά τον οπαδούς της ομάδας, τους εκτιμώ για τον τρόπο που με υποδέχθηκαν και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να πετύχει η ομάδα του στόχους της».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παπανικολόπουλος: «Η Καρδίτσα βαδίζει σε πρωτόγνωρα μονοπάτια και τα παιδιά έχουν πλήρη επίγνωση του τι γίνεται»

Ερντέμ: «Συγχαρητήρια στις παίκτριες και στους οπαδούς μας - Πολύ σημαντική η Σταμολάμπρου, τώρα είμαστε καλύτερες»

Επέστρεψε στις νίκες με 100άρα η Καρδίτσα και βύθισε το θλιβερό Μαρούσι

Λύγισε για την επιστροφή της η Σταμολάμπρου: «Δεν ένιωσα στιγμή μόνη μου σε όλο αυτό, ευχαριστώ τον κόσμο»

Μπαρτζώκας: «Σε καλύτερη κατάσταση απ' ό,τι περιμέναμε ο Μόρις - Άξιζε η υπομονή που κάναμε για να τον βρούμε»

Τα ιστορικά επιτεύγματα του Ντόρσεϊ μετά την απίθανη εμφάνισή του στο Ολυμπιακός-Κολοσσός!

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Συνεχίζει την αήττητη πορεία του ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός

Καράσκο: «Στις αρχές της τρίτης περιόδου χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και αυτό δεν επιτρέπεται»

Ντόρσεϊ: «Νιώθω ότι δικαιώνομαι για την σκληρή δουλειά που κάνω, δεν παίρνω τίποτα ως δεδομένο»

Α1: Συνέτριψε τον Πανσερραϊκό και έκλεισε το 2025 στην κορυφή ο Παναθηναϊκός