Λακωνική απάντηση στην ανακοίνωση διαμαρτυρίας της ΑΕΛ έδωσε ο Ολυμπιακός Βόλου, για όσα έγιναν στο μεταξύ τους ντέρμπι την Κυριακή (22/2).

Οι Λαρισαίοι διαμαρτυρήθηκαν μετά την ήττα της ομάδας τους για διαιτητικές αποφάσεις, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως η ομάδα αγωνίζεται «απέναντι σε όλους και όλα».

Η ανακοίνωση:

«Συγχαρητήρια σε αυτούς που κατάφεραν να καταστρέψουν ακόμη έναν αγώνα. Συγχαρητήρια σε αυτούς που αλλοίωσαν με επιτυχία το αποτέλεσμα εφευρίσκοντας ένα offside. Η ΑΕΛ δεν πτοείται από εντολοδόχους. Αν νομίζουν κάποιοι ότι θα τα παρατήσουμε, πλανώνται. Η ΑΕΛ έχει τον κόσμο της, μια ολόκληρη πόλη δίπλα της και την αποδοχή όλων των υγιών φιλάθλων της Ελλάδας.

Η ΑΕΛ έχει προπονητή και παίκτες και θα παλέψει μέχρι τέλους. Ακόμα και όταν αγωνίζεται απέναντι σε όλους και σε όλα. Ακόμα και αν απέναντι της παρατάσσονται 14 αντί για 11. Σήμερα για άλλη μια φορά αποκαλύφθηκε ποιοι είναι αυτοί που συνειδητά, προκαλούν τους φιλάθλους, δυναμιτίζουν τους αγώνες, ερημώνουν τα γήπεδα και αποκλείουν τις μετακινήσεις
».

Από τη μεριά του, ο Ολυμπιακός Βόλου έδωσε λακωνική απάντηση, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο...»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πανζουρλισμός στη φιέστα της Καλαμάτας για την άνοδο - Σήκωσε την κούπα και ανακοίνωσε πριμ 200.000 ευρώ ο Πρασσάς!

Πήρε… εξάποντο το Αιγάλεω, στο +4 Athens Kallithea και Ελλάς Σύρου - Πάρτι ανόδου με νίκη για την Καλαμάτα!

Το 1-0 της Καλαμάτας και οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στο ματς - φιέστα

Στην Καλαμάτα Σαμαράς, Καρυπίδης και Χαρίτσης για τη φιέστα ανόδου

Δεκάδες καπνογόνα στον μώλο της Καλαμάτας πριν από τη φιέστα ανόδου της Μαύρης Θύελλας - Βίντεο του sport-fm.gr

Νίκες παραμονής για Νέστο και ΠΑΟΚ Β - Βύθισε και άλλο τον ΠΑΣ ο Καμπανιακός

Super League 2: Μάχες επιβίωσης σε Χανιά, Ηλιούπολη και Χρυσούπολη

Super League 2: ΔΣ μέσω τηλεδιάσκεψης - Τα θέματα που θα συζητηθούν

Άλλαξε την απόφασή του ο Σπηλιώτης - Ανέβαλε τα ματς στο τοπικό Μεσσηνίας ελέω της φιέστας της Καλαμάτας!

Βέλη της Καλαμάτας στον πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας: «Βρήκε τον τρόπο να μην διευκολύνει τον κόσμο σε ημέρα γιορτής»