Σκασμένοι ήταν όλοι στον Ολυμπιακό μετά την ήττα από την Άντερλεχτ με 1-0. Οι «ερυθρόλευκοι» θεωρούν πως μπορούσαν να είχαν πάρει τουλάχιστον ισοπαλία (με γκολ) στις Βρυξέλλες και το τελικό αποτέλεσμα τούς αδικεί κατάφορα.

Πέρα από τους εαυτούς τους, όμως, τονίζουν πως αδικήθηκαν και από τη διαιτησία. Στέκονται όχι μόνο στο πέναλτι από πεντακάθαρο χέρι που έγινε και δεν καταλογίστηκε, όσο και στις πέντε (!) κίτρινες κάρτες που δόθηκαν, η πρώτη στον Σαλίνο μόλις στο τρίτο λεπτό του αγώνα. Μάλιστα από τον Ολυμπιακό σημείωναν πως στα τελευταία λεπτά του αγώνα εξαφανίστηκαν τα ball boys από το γήπεδο και περιμένουν να τιμωρηθούν οι Βέλγοι για αυτές τις… πρακτικές που εφάρμοσαν.

Πάντως παρά το αρνητικό αποτέλεσμα η πεποίθηση είναι διάχυτη πως στη ρεβάνς του «Καραϊσκάκη» δεν χάνεται η πρόκριση, αρκεί ο Ολυμπιακός να σταθεί στο ύψος του. Για το παιχνίδι αυτό υπάρχει ανησυχία για τη συμμετοχή του Σιόβα, που τέθηκε νοκ άουτ από το πρώτο ματς λόγω ενοχλήσεων και είναι αμφίβολο αν θα προλάβει. Αντίθετα, η κατάσταση του Ομάρ που δέχτηκε μια κλωτσιά στην προπόνηση της ομάδας δεν εμπνέει ανησυχία.

Για την ώρα η προσοχή στρέφεται στον αγώνα της Κυριακής με τον Ατρόμητο (15:00) στο Φάληρο, όπου είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Εσείς μας φέρατε εδώ και μπορείτε να γράψετε ιστορία»: Η πωρωτική ομιλία Μπούση στους παίκτες του ΟΦΗ πριν τη Χάποελ!

Σουργιάς: «Τα σημαντικά οικονομικά οφέλη της ευρωπαϊκής πορείας του ΟΦΗ και η ευκαιρία για ανάσες στη διακοπή»

«Πάμε να κάνουμε πράξη το όνειρο»: Η ομιλία του Ανδρούτσου στα αποδυτήρια του ΟΦΗ

Football Meets Data: Ακλόνητο φαβορί για Top 8 ο Ολυμπιακός-Στο όριο για Top 24 o ΟΦΗ

Κόντης: «Ήταν το καλύτερο παιχνίδι μας που έχω δει - Τα παιδιά δεν σταματούν να με εκπλήσσουν»

Πούγγουρας: «Η καλύτερή μας εμφάνιση, μπορούσαμε περισσότερα γκολ»

Φούντας: «Σημαντική νίκη σε ένα απαράδεκτο γήπεδο, δουλειά μου είναι να σκοράρω»

Αποθέωση για τον Μπούση στο Βουκουρέστι - «Να κάνουμε την Κρήτη και όλη την Ελλάδα περήφανη»

«ΟΦΗ που δαγκώνει με δηλητήριο ικανό να νικήσει κάθε αντίπαλο»: Το σχόλιο Σουργιά για το σπουδαίο διπλό των Κρητικών!

Κόντης: «Τεράστιο αποτέλεσμα - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»