Είχε ήδη πολλά προβλήματα ο Ατρόμητος, γίνονται ακόμα περισσότερα εν όψει του κυριακάτικου ματς κόντρα στον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, Μανούσος και Ρισβάνης παραμένουν εκτός επιλογών, αφού δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν και κάνουν αγώνα δρόμου για το παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στον Άρη.

Συν τοις άλλοις, εκτός αποστολής έμεινε ο Γκάλο που έχει ενοχλήσεις από χτύπημα στη γάμπα κατά τη διάρκεια του ματς κόντρα στον Άρη.

Βάσει αυτών των δεδομένων, η παρουσία του Νάτσου στην ενδεκάδα έπειτα από μεγάλο διάστημα φαντάζει βέβαιη, αφού δεν υπάρχουν άλλοι που μπορούν να καλύψουν τις θέσεις των μπακ, με τον Κιβρακίδη να παίρνει επίσης θέση στο βασικό σχήμα.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των Περιστεριωτών, Μπράιαν Ραμπέλο.

Αναλυτικά η 18άδα:

Μέγερι, Στρούγγης, Βέλλιος, Καχίλα, Νάτσος, Μάντσον, Ούμπιδες, Ραμπέλο, Γιακουμάκης, Κιβρακίδης, Ενσικουλού, Μπουσούλατζιτς, Γούτας, Ανδρούτσος, Ντε Πο, Μανδάς, Μπαένα και Νταβιώτης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ελίασον: «Θα έρθει να το κάνει δύσκολο η ΑΕΛ Novibet, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη»

Τσανάκας: «Όλα δείχνουν ότι θα είναι διαθέσιμος για ΠΑΟΚ ο Ποντένσε - Είναι από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν»

Τσορμπατζόγλου: «Πίεση έχει και ο ΠΑΟΚ για αποτέλεσμα στο ντέρμπι, όχι μόνο ο Ολυμπιακός»

Τσακίρης: «Ποιοι έχουν προβάδισμα για την 11άδα της ΑΕΚ με ΑΕΛ Novibet»

Κυριακίδης: «Να είμαστε πάρα πολύ αποτελεσματικοί με ΑΕΛ Novibet - Στοίχημα να επιστρέφεις την αγάπη του κόσμου»

Δεσύλλας: «Πρώτα ο Λεβαδειακός και μετά η Μπέτις για τον Παναθηναϊκό - Περιμένουμε 5-6 αλλαγές από Μπενίτεθ»

ΑΕΚ: Στη Νέα Φιλαδέλφεια ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το ματς με την ΑΕΛ Novibet

Μεντιλίμπαρ: «Ο Ποντένσε προπονήθηκε και πιστεύουμε ότι θα είναι έτοιμος με ΠΑΟΚ - Να έχουμε υπομονή μέσα στο παιχνίδι»

Μάρτινς: «Να μπούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να κερδίσουμε»

Πάνοπλος στο «Κλ. Βικελίδης» ο Ατρόμητος