Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται ο προγραμματισμός του Παναθηναϊκού εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τις υποθέσεις των ανανεώσεων να πηγαίνουν αρκετά καλά.

Πρώτα από όλα χθες υπήρξε συμφωνία με τον Διαμαντή Χουχούμη για την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 201 και πλέον απομένει μία συνάντηση για να πέσουν οι υπογραφές.

Όσον αφορά την υπόθεση του Πέτριτς, απομένουν μόνο κάποιες τυπικές λεπτομέρειες, ώστε και εκείνος με τη σειρά του να υπογράψει για άλλον ένα χρόνο και να τελειώσει θετικά και αυτό το θέμα.

Πλέον το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στον Σίλντενφελντ, αν και για εκείνον τα δεδομένα δείχνουν να είναι θετικά. Όπως γράφει η «Πράσινη», η υπόθεση του Κροάτη στόπερ είναι σε εξελίξη και αν… δεν έρθουν τα πάνω-κάτω, τότε και εκείνος θα υπογράψει για τα επόμενα τρία χρόνια.

Μέχρι στιγμής ο διεθνής άσος δεν έχει δώσει την τελική του απάντηση, αλλά εκείνο που έχει πει στη διοίκηση είναι πως κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα με το τριφύλλι.

Εν τω μεταξύ, ο Αναστασίου και οι συνεργάτες του αναμένεται να υπογράψουν τελικά την επόμενη εβδομάδα, ενώ δεν συντρέχει κάποιος λόγος ανησυχίας, αφού ο Έλληνας τεχνικός έχει συμφωνήσει προφορικά στην πρόταση που του έγινε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube