Ο Αμερικανός γκαρντ του ΠΑΟΚ ήταν ο ηγέτης και ο πρωτεργάτης της νίκης του «Δικεφάλου» με 77-64 στην έδρα της Κύμης που έφερε στο 5-3 τους «ασπρόμαυρους».

Ο Γκος στη συγκεκριμένη αναμέτρηση είχε 25 πόντους με 4/5 βολές, 3/5 δίποντα, 5/8 τρίποντα, 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κερδισμένα φάουλ και 5 κλεψίματα σε 29:10.

Έτσι, συγκέντρωσε 26 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης και μοιράστηκε το βραβείο του πολυτιμότερου με τον Νταβιόν Μπέρι του Πανιωνίου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ξανθόπουλος: «Τεράστια νίκη, αλλά από την εικόνα δεν είμαι τόσο ευχαριστημένος - Εύχομαι η ΑΕΚ να πάρει το ΒCL»

Σάκοτα: «Αυτό που φοβόμουν έγινε, το μυαλό μας δεν ήταν στο ματς - Αν περπατάς, μπορείς να χάσεις 20 πόντους»

Άλωσε εμφατικά τα Άνω Λιόσια το Περιστέρι Betsson, με το μυαλό στην Μπανταλόνα η ΑΕΚ

Λυκογιάννης: «Είχαμε υπομονή σε όλο το ματς»

Νουά: «Τιμή μου να παίζω στον Άρη και να είμαι μέρος της νέας εποχής - Στόχος η επιστροφή της ομάδας στην Ευρωλίγκα»

Μίλιτσιτς: «Δεν περιμένουμε από κανέναν να μας αποθεώσει, ξέρουμε τη δουλειά που κάνουμε»

Μπούτσκος: «Μεγάλος ο συντελεστής δυσκολίας με τη Μούρθια, αλλά όταν παίζεις ημιτελικό...»

Mπατής: «Καταστροφική εικόνα, προφανώς δεν κατάφερα να εξηγήσω στα παιδιά και να καταλάβουν...»

Ασταμάτητος Άρης Betsson, άλωσε τη Ρόδο για την 7η σερί νίκη με απίθανο Νουά

Σκόρπισε τον Προμηθέα ο τρομακτικός ΠΑΟΚ με εμφατική 100άρα

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.