Ενός κακού, μύρια έπονται… Μετά την ήττα από την Ξάνθη (1-2) ο Παναθηναϊκός έχει να αντιμετωπίσει και τις παρενέργειές της.

Κι αν το διάστρεμμα που ταλαιπωρεί τον Μουμπάρακ Γουακάσο δεν προκαλεί ανησυχία εν όψει του αγώνα της Πέμπτης με τη Σταντάρ στη Λιέγη, καθώς είναι τιμωρημένος, δεν ισχύει το ίδιο και με τα άλλα αγωνιστικά προβλήματα.

Ο Κρίστοφερ Σάμπα έχει επίσης διάστρεμμα κι έκανε θεραπεία, με αποτέλεσμα να είναι τουλάχιστον αμφίβολος για το ταξίδι στο Βέλγιο. Παράλληλα, οι Ιβάν Ιβανόφ και Βίκτορ Ιμπάρμπο δεν μπήκαν σε κανονικό πρόγραμμα κάνοντας θεραπεία και γυμναστήριο (όπως και ο νεαρός Ξενόπουλος), ενώ οι Νούνο Ρέις και Ράσμους Τελάντερ ακολούθησαν το πρώτο μέρος του προγράμματος και ολοκλήρωσαν με γυμναστήριο ο πρώτος και ατομικό ο δεύτερος.

Όσοι έπαιξαν στο χθεσινό ματς έκαναν αποθεραπεία ενώ το πρόγραμμα των υπόλοιπων περιλάμβανε ζέσταμα, ανοίγματα και παιχνίδι σε μικρό χώρο. Η αποστολή για το Βέλγιο θα ανακοινωθεί μετά την προπόνηση της Τρίτης που είναι προγραμματισμένη στις 16:00.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube