Και τον Παναθηναϊκό μπορεί να επηρεάσει η προχθεσινή συντριβή της Σουηδίας από την Αυστρία για τα προκριματικά του Euro 2016.

Συγκεκριμένα, μετά την ήττα τους οι Σουηδοί υποχώρησαν στην 3η θέση του ομίλου τους, με δύο βαθμούς λιγότερους από την απευθείας πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και ενώ απομένουν δύο αγωνιστικές για τη λήξη της των προκριματικών.

Εάν τελικά η Σουηδία μείνει στην 3η θέση, τότε θα δώσει μπαράζ και οι ημερομηνίες – σύμφωνα με το επίσημο καλεντάρι – είναι στις 12-14 και στις 15-17 Νοεμβρίου οι επαναληπτικοί, ενώ ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 21 του ίδιου μήνα στη Λεωφόρο.

Κάτι ανάλογο μπορεί να ισχύσει και με τον Ντάνιελ Πράνιτς για εθνική Κροατίας, η οποία και εκείνη υποχώρησε στην τρίτη θέση του ομίλου της μετά την ήττα από τη Νορβηγία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ξεχωρίζει το θερμό χειροκρότημα στον Παβλένκα: Η παρακάμερα από τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναιτωλικού

Τσακίρης: «Να δει και το… δάσος και όχι μόνο το δέντρο η ΑΕΚ - Κακή η νοοτροπία εκτός έδρας»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός προσπαθεί πολύ να το αλλάξει»

Μπίλιτς: «Παίζει εξαιρετικά και είναι υπεύθυνος ο Μάγερ - Μου αρέσουν παίκτες όπως ο Γιάκιτς»

ΠΑΟΚ: Δεν πάνε στις αποστολές των εθνικών τους ομάδων Μπάμπα και Άλι

Ένας φίλος απ' τα παλιά στο Κορωπί: Με... Ζιλμπέρτο Σίλβα η προπόνηση του Παναθηναικού!

Δεσύλλας: «Προσπαθεί συνεχώς με τον τρόπο του ο Παναθηναϊκός – Η συσπείρωση και ο χαρακτήρας νικητή»

Ο Γιούρκας βρέθηκε στον Βοτανικό και ανυπομονεί να δει έτοιμο το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού

Τσορμπατζόγλου: «Νίκη απαραίτητη που φέρνει ηρεμία στον ΠΑΟΚ - Ο Γιάκιτς μάλλον θα είναι ο βασικός στα χαφ με Ζαφείρη»

Κετσετζόγλου: «Έδειξε πάλι έλλειψη συγκέντρωσης η ΑΕΚ-Πέναλτι και στον Γιόβιτς αλλά και στο χέρι»