Οδηγός νίκης και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι για τον Εζέκιελ Πόνσε η σημερινή εμφάνιση της ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο του ματς με τον Άρη. Αυτό τουλάχιστον δήλωσε ο Αργεντινός επιθετικός της «Ένωσης» στην κάμερα της Nova, ενώ παράλληλα στάθηκε και στο πολύ ωραίο γκολ της ομάδας του στο 3-0…

Αναλυτικά όσα είπε ο Πόνσε:

Για τη νίκη της ΑΕΚ επί του Άρη: «Νιώθω πολύ ωραία που πέτυχα δύο γκολ και νικήσαμε. Όπως μας είπε ο προπονητής, ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Δεν ήμαστε καλοί στο πρώτο ημίχρονο, αλλά μετά το δεύτερο γκολ αποβάλαμε το άγχος και παίξαμε πολύ καλύτερα».

Για τα γκολ του: «Προσπάθησα να σκοράρω και στο πρώτο ημίχρονο, αλλά με σταμάτησε ο τερματοφύλακας. Στο δεύτερο ημίχρονο δόξα τω Θεώ μπόρεσα και έβαλα δύο γκολ».

Για τη φάση του 3-0, όπου «κρύφτηκε» η μπάλα: «Είναι μια πολύ όμορφη φάση και αισθάνομαι όμορφα γιατί είναι προϊόν ομαδικής δουλειάς. Είναι κάτι που δουλεύουμε στην προπόνηση και βγαίνει στο γήπεδο, οπότε μου αρέσει».

Για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Είναι περίεργο συναίσθημα που θα παίζουμε εδώ και θα είμαστε φιλοξενούμενοι. Θα δώσουμε τα πάντα για να κάνουμε ένα παιχνίδι αντίστοιχο με το σημερινό στο δεύτερο ημίχρονο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.