Το «φτωχό» σκορ στη νίκη της ΑΕΚ επί του Λεβαδειακού ουδόλως ενόχλησε τον Έκι Πόνσε που ήδη σκέφτεται το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
«Προσπαθώ πάντα να βοηθώ την ομάδα και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό σαν να είναι η πρώτη φορά. Είμαι χαρούμενος για το βραβείο του MVP, αλλά περισσότερο για τη νίκη ώστε να πάμε με την καλύτερη ψυχολογία στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να πετυχαίνεις πάντα 4-5 γκολ, αλλά αυτό δεν μας στερεί τη χαρά για τη νίκη. Περιμένουμε αυτό το ματς, ανυπομονούμε να παίξουμε και σίγουρα θα ήθελα να σκοράρω», τόνισε ο Αργεντινός φορ.
Ερωτηθείς πού βλέπει τον εαυτό του σε έναν χρόνο απάντησε: «Νιώθω πολύ καλά άνετα στην ΑΕΚ και στην Αθήνα, όπως και με τον κόσμο της ομάδας. Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ. Ούτε που ξέρω πού μπορεί να είμαι την επόμενη χρονιά, αλλά πάντα θέλω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και να βοηθώ την ομάδα», ανέφερε.