Μπορεί η Άλκμααρ να αντιμετωπίζει αύριο τον ΠΑΟΚ για τη δεύτερη αγωνιστική του Europa League, όμως οι Ολλανδοί βρίσκονται ακόμα στην αναζήτηση προπόνηση.

Μετά την απομάκρυνση του Γκέρτιαν Φέρμπεεκ από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, η διοίκηση απευθύνθηκε στον Σότα Αρβελάτζε.

Ο Γεωργιανός προπονητής είχε αγωνιστεί από το 2005 μέχρι το 2007 με τη φανέλα της ΑΖ και οι διοικούντες έκριναν πως είναι το κατάλληλο πρόσωπο για να αλλάξει εικόνα η ομάδα.

Η Άλκμααρ, λοιπόν, κατέθεσε πρόταση στον Αρβελάτζε, ο οποίος δήλωσε κολακευμένος, αλλά τόνισε πως επιθυμεί να τιμήσει το συμβόλαιό του με την τουρκική Κασίμπασα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αθανασίου: «Πολύ σημαντικό ματς για τον Παναθηναϊκό αλλά και την… Ελλάδα - Θα κριθεί στη λεπτομέρεια, βλέπω παράταση»

Τσορμπατζόγλου: «Με Σάντσες εξτρέμ ο ΠΑΟΚ - Έρχεται φοβερή φουρνιά με ταλαντούχους νεαρούς»

Δεσύλλας: «Δεν μετράει η εμφάνιση, αλλά το αποτέλεσμα στο Πλζεν – Σημαντικό ποια θα είναι η φιλοσοφία του Παναθηναϊκού»

Πετάει για Τσεχία και… πρόκριση ο Παναθηναϊκός!

ΠΑΟΚ: Τελευταία πρόβα στο «Μπαλαΐδος» πριν τη μάχη στο Βίγκο

Τσορμπατζόγλου: «Θα προσπαθήσει να το παλέψει παρά τις απουσίες ο ΠΑΟΚ»

Δεσύλλας: «To ματς της χρονιάς για τον Παναθηναϊκό στο Πλζεν - Το σχέδιο Μπενίτεθ για την πρόκριση»

Αναχώρησε για το Βίγκο με πολλές και σημαντικές απουσίες η αποστολή του ΠΑΟΚ

Με Πελίστρι στην Τσεχία ο Παναθηναϊκός - Εκτός για έξι εβδομάδες ο Πάλμερ-Μπράουν!

Αποδεκατισμένος ο ΠΑΟΚ στην Ισπανία - Εκτός με πρόβλημα και ο Τάισον

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.