Έχουν περάσει «αέρα» από τα περισσότερα γήπεδα της Αγγλίας, όμως σε νυχτερινό κλαμπ τα βρήκαν σκούρα. Συγκεκριμένα, το Σάββατο βράδυ, λίγο μετά τη νίκη της Λέστερ με 1-0 επί της Γουότφορντ, οι Ντάνι Ντρινκγουότερ, Άντι Κινγκ, Μάτι Τζέιμς και Μπεν Χάμερ προσπάθησαν να μπουν στο κέντρο διασκέδασης στο Mayfair για να γιορτάσουν τα 26α γενέθλια του πρώτου.





Οι άνθρωποι στην είσοδο του μαγαζιού όμως, είχαν άλλη άποψη, αφήνοντάς τους να περιμένουν στην άκρη. Ούτε τα «ξέρεις ποιος είμαι εγώ, πάω για πρωτάθλημα, είμαι πρώτος στην Πρέμιερ Λιγκ παίζω στην Λέστερ του Ρανιέρι», φαίνεται να κατάφεραν την βελτίωση της κατάστασης.



Αντίθετα, οι παίκτες της Τότεναμ, δεν είχαν πρόβλημα με την είσοδό τους στο δημοφιλές κλαμπ, καθώς άμα τη εμφανίσει των Ούγκο Λορίς, Έρικ Ντάιερ και Νασέρ Σαντλί, οι πόρτες άνοιξαν διάπλατα.







Τελικά, οι ποδοσφαιριστές των πρωτοπόρων, πήραν ένα ταξί και έφυγαν απογοητευμένοι προς άγνωστη κατεύθυνση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χάλι Μπέρι: Ξανά στο δικαστήριο για την επιμέλεια του γιου της – Αρνείται τις καταγγελίες κακοποίησης

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ο Ατζαράκης τον μιμείται στις πιο ακατάλληλες στιγμές της ιστορίας και εμείς... λιώσαμε!

Η ανάδρομη Αφροδίτη βάζει επιτέλους τέλος σε ένα καταστροφικό μοτίβο για 6 ζώδια

Ηρώ Πεκτέση: Το εντυπωσιακό baby shower στο Ψυχικό, η στολισμένη κοιλίτσα και τα γράμματα στο αγέννητο μωρό της

Βάσω Λασκαράκη: Ούτε φανταζόταν την έκπληξη που της έκανε ο σύζυγός της για τα γενέθλιά της

Δούκισσα Νομικού: Οι λόγοι που λατρεύει τη Νέα Υόρκη και η απίθανη εμφάνιση με το ροζ φούτερ στο κεφάλι

Σοφία Καρβέλα: Ψάχνει Λύκειο για τον Νίκο που πλέον της «κλέβει» τα τζιν

Γιώργος Μανίκας: Μπήκε στην πορεία στο Παρίσι φωνάζοντας «Εμπρός λαέ, μη σκύβεις το κεφάλι»

Η κόρη του Ρόντμαν περπάτησε στο show της Victoria Secret

Χάρης Βαρθακούρης: Το απρόσμενο ατύχημα που τον οδήγησε στο χειρουργείο