Με στόχο ν' αποφύγει το πάθημα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας από το Σάββατο και φυσικά να μην την ενδιαφέρει τι θα κάνει αργότερα το βράδυ η Μπενφίκα, η Πόρτο φρόντισε να έχει άνετη πρεμιέρα στη νέα αγωνιστική περίοδο της Πορτογαλίας.

Οι «δράκοι» με δυο γκολ από το πρώτο μέρος πανηγύρισαν την κατάκτηση των τριών βαθμών χάρη στο τελικό 2-0 απέναντι στην Αλβέρκα.

Ο Αντρέ Σίλβα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 9ο λεπτό και ο Βέιγκα στο 44’ ξανά από την άσπρη βούλα διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα της αναμέτρησης για το σύνολο του Φραντσέσκο Φαριόλι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ασταμάτητος ο Παυλίδης χρειάστηκε μόλις 10 λεπτά για να σκοράρει στην πρεμιέρα της Primeira Liga!

Προπονητής Σπόρτινγκ για Μπραγκάνσα: «Έχει φτάσει η κατάλληλη στιγμή για να δοκιμαστεί σε ένα διαφορετικό περιβάλλον»

Γκολ στην επιστροφή του Ιωαννίδη, αλλά η Σπόρτινγκ χαλάρωσε και το πλήρωσε!

Επιστροφή στην δράση με γκολ για τον Ιωαννίδη!

Βασικοί Ιωαννίδης και Βαγιαννίδης στην πρεμιέρα της Σπόρτινγκ!

«Ο Παυλίδης θα ήθελε να φύγει από την Μπενφίκα μόνο για ομάδα από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα»

«Έχει κλείσει καλά την πόρτα για την παραχώρηση του Παυλίδη η Μπενφίκα»

Ο Κούτσιας έβαλε το πρώτο γκολ της σεζόν στην Πορτογαλία και χάρισε βαθμό στη Φαμαλικάο

Ιδανικό ντεμπούτο με γκολ για τον Κούτσια στη Φαμαλικάο!

Μάρκο Σίλβα για Παυλίδη και τα σενάρια για Φενέρμπαχτσε: «Σπουδαίος επαγγελματίας, απολαμβάνει να είναι στην Μπενφίκα»