Η Πορτογαλία θα χαλαρώσει τους κανονισμούς για την αντιμετώπιση του κορονοϊού κατά την περίοδο των Χριστουγέννων προκειμένου να επιτρέψει στους πολίτες της να επισκεφθούν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, αλλά τα μέτρα θα ενισχυθούν ξανά λίγες μέρες αργότερα ώστε να μην πραγματοποιηθούν πάρτι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση.

Ο πρωθυπουργός Αντόνιο Κόστα δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι δεν θα επιβληθεί ταξιδιωτική απαγόρευση στο εσωτερικό της χώρας μεταξύ της 23ης και της 26ης Δεκεμβρίου, αλλά οι μετακινήσεις μεταξύ των πορτογαλικών περιφερειών θα απαγορευτούν ξανά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Δεν θα επιτραπούν πάρτι στους δρόμους την 31η Δεκεμβρίου, οι υπαίθριες συγκεντρώσεις θα περιοριστούν το πολύ στα έξι άτομα και όλοι θα πρέπει να βρίσκονται στο σπίτι τους μέχρι τις 2 π.μ., δήλωσε ο Αντόνιο Κόστα.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ασπρόπυργος: Διαρροή καυσίμων από βυτιοφόρο – Επιχείρηση της Πυροσβεστικής

«Ένα τρένο έλαβε άδεια διέλευσης παρά το κόκκινο φανάρι» - Δήλωση του υπουργού Μεταφορών της Ισπανίας

Διάσωση 31 αλλοδαπών νότια των Καλών Λιμένων στην Κρήτη

Στον τάφο του πάπα Φραγκίσκου προσευχήθηκε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος

Η κακοκαιρία σαρώνει τη Σκιάθο: Απαγόρευση κυκλοφορίας στο οδικό δίκτυο προς Κουκουναριές

Πλημμύρισε το χωριό Πλατανιάς στο Πήλιο - Επιχειρήσεις απεγκλωβισμών

Σάντσεθ: «Όλη η χώρα πενθεί. Δεν είναι αποδεκτό για μια χώρα να βιώνει δύο σιδηροδρομικά δυστυχήματα την ίδια χρονιά»

Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη: Αστυνομικοί συλλαμβάνουν... σηκωτό διαδηλωτή

Σερβία: Ο δράστης της επίθεσης στην ισραηλινή πρεσβεία είχε συλληφθεί στη Γερμανία για ύποπτο τρομοκρατικό σχέδιο, σύμφω

«Ένα τρένο έλαβε άδεια διέλευσης παρά το κόκκινο φανάρι» - Δήλωση του υπουργού Μεταφορών της Ισπανίας