Στα μισά της αποθεραπείας του βρίσκεται ο Κρίσταπς Πορζίνγκις.

Ο Λετονός φόργουορντ των Μάβερικς αποκάλυψε στους συμπατριώτες του πως στις αρχές του 2021 θα επιστρέψει στις προπονήσεις, με στόχο να παίξει με τη φανέλα του Ντάλας, στις αρχές Φεβρουαρίου.

Τον περασμένο Οκτώβριο, ο 25χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον μηνίσκο και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών θα χρειαστούν τρεις μήνες, ώστε να επιστρέψει στο 100%. Όπως είναι φυσικό, θα χάσει την έναρξη της φετινής σεζόν του ΝΒΑ, που ορίστηκε για τις 22 Δεκεμβρίου.

«Το μεγαλύτερο μέρος της αποθεραπείας μου το έκανα στη Λιεπάγια. Στο τέλος της εβδομάδας θα ταξιδέψω στις ΗΠΑ. Ελπίζω να είμαι έτοιμος να μπω στις προπονήσεις στις αρχές του Ιανουαρίου. Αλλά, αυτό δεν είναι σίγουρο, θα πρέπει να δω πως θα εξελιχθεί η αποθεραπεία μου. Όμως, τώρα μπορώ να δουλέψω πιο δυνατά. Θέλω το συντομότερο δυνατό να βρω τη φόρμα μου.

Τώρα, το πλάνο είναι να επιστρέψω στο Ντάλας, να δουλέψω για έναν μήνα και να επιστρέψω στην αγωνιστική δράση. Ο γυμναστής του Ντάλας πιστεύει ότι θα είμαι έτοιμος να αγωνιστώ στις αρχές Φεβρουαρίου. Όμως, φαίνεται πως η διαδικασία πηγαίνει πολύ καλά και μπορεί να επιστρέψω νωρίτερα από την προθεσμία. Ο γιατρός που με χειρούργησε, εκτίμησε πως θα είμαι στο 100% σε τρεις μήνες
», ήταν τα λόγια του Λετονού φόργουορντ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube