Το Σάββατο για το πρωτάθλημα σκόραρε με τακουνάκι που ΜΟΝΟ αυτός μπορεί να πετύχει. Το είδαμε όλοι, το θαυμάσουμε, το βγάλαμε το καπέλο, αλλά την καλή «παράσταση» την είχε φυλάξει για σήμερα ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς!

Γιατί χατ-τρικ βλέπουμε συχνά. Αλλά, ο αθεόφοβος το έκανε μέσα σε 19 λεπτά κόντρα στην Άντερλεχτ, στο πιο υψηλό επίπεδο (θεωρητικά).

Και όχι ότι να ναι γκολ. Μιλάμε για «ομορφιές»!

Γιατί το δεύτερο τέρμα του ήρθε με ψαλιδάκι και το τρίτο με «κεραυνό» από τα 30 μέτρα, που όχι μόνο δεν μπορούσε να το πιάσει ο τερματοφύλακας, αφού η ταχύτητα της μπάλας άγγιξε αυτή του φωτός, αλλά και γιατί ο «Ίμπρα» το ‘στειλε στο «Γ»!


AndPar02Ibr από footballdaily1


AndPar03Ibr από footballdaily1

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επιβλήθηκε ποινή έξι αναμετρήσεων στον Πρεστιάνι λόγω ομοφοβικής επίθεσης στην αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης

Sold out σε λίγες ώρες ο πρώτος ημιτελικός Ατλέτικο-Άρσεναλ για το Champions League!

Το ειρωνικό χειροκρότημα του Βινίσιους και οι αποδέκτες του μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ

Από τη βραδιά που το πανηγύριζε πιτσιρικάς στον καναπέ, ο Τζουλιάνο Σιμεόνε τώρα θα παλέψει κόντρα στην Άρσεναλ!

Ράμος για Καμαβινγκά: «Είμαι απογοητευμένος, μπήκε για να αλλάξει το ματς και πήρε ανόητη κόκκινη»!

Στην κορυφή του UEFA Ranking η Μπάγερν - 34ος ο Ολυμπιακός, πού βρίσκονται ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ!

Ο Εμπαπέ έχει να σκοράρει σε ημιτελικό Champions League από τα… 19 του!

Beef του Βινίσιους με Μπέλιγχαμ: «Τι θέλεις; Κλείσε το στόμα σου»

Εμπαπέ: «Έσπασε» τα κοντέρ στο Champions League - Στα μισά του δρόμου προς τον Ρονάλντο

Ο Αρμπελόα τα «έριξε» στον διαιτητή για τον αποκλεισμό της Ρεάλ: «Δεν μπορεί να αποβάλλεται παίκτης για κάτι τέτοιο»!