Ο Ολυμπιακός έκανε το «break» στη Λεωφόρο, επικρατώντας 66-60 του Παναθηναϊκού στο Game 2 της σειράς των τελικών της Α1 Γυναικών, κάνοντας παράλληλα το 3-1 και πλέον βρίσκεται μια «ανάσα» από τον τίτλο.

Με δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα, η Έμιλι Πότερ, ξεκαθάρισε πως τα πάντα παραμένουν ανοικτά, αναφορικά με τον τίτλο, τονίζοντας πως πλέον οι «πράσινες» θα πάνε την Κυριακή στο ΣΕΦ για το «break».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε η Έμιλι Πότερ:

Για το παιχνίδι: «Είναι πολύ άσχημο να χάνεις μπροστά σε αυτό το κοινό, θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε με μια νίκη. Ξεκινήσαμε δυνατά, ειδικά στην άμυνα, αλλά στη συνέχεια ο Ολυμπιακός ανέβασε ρυθμό και έβγαλε περισσότερα plays. Είμαστε κάτω με 3-1 νίκες αλλά δεν τελείωσε τίποτα ακόμα».

Για την Ριντ: «Η Ριντ είναι πολύ σημαντική για εμάς. Έχουμε πολλές παίκτριες από τον πάγκο που μπορούν να βοηθήσουν. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Κάναμε το break στο Κύπελλο στην έδρα του Ολυμπιακού, μπορούμε και τώρα. Όλοι είμαστε κουρασμένοι αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Πρέπει να δώσουμε ότι έχουμε, πάμε στο ΣΕΦ για να κερδίσουμε, πρέπει να έχουμε αυτή τη νοοτροπία. Πρέπει να είσαι έτοιμος απέναντι στον Ολυμπιακό».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η αντίδραση Γιαννακόπουλου στα όσα κατήγγειλε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος για τον Λιόλιο

Λιόλιος: «Όσο και αν προσπαθήσουν να λασπολογήσουν με κακόγουστα σκετσάκια, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω»

Δημητρακόπουλος: «Ο Λιόλιος είναι ιδιοκτήτης του Προμηθέα - Τα sms για τους διαιτητές…»

Live Streaming: Η αποκαλυπτική συνέντευξη Τύπου της ΚΑΕ Μαρούσι

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου από το Μαρούσι: «Αποκαλυπτικά στοιχεία για το ελληνικό μπάσκετ»

Αθηναϊκός: «Αδικαιολόγητη η απόφαση του Παναθηναϊκού να αποχωρήσει – Θέλουμε οι τίτλοι να κρίνονται στα γήπεδα»

«Αδιαπραγμάτευτη η αντίδραση, αναχρονιστικές πρακτικές»: Κοινή ανακοίνωση Παναθηναϊκού Α.Ο. και Θύρας 13!

«Ποιος θα μου στερήσει την ομάδα που αγαπώ»: Απάντηση Παναθηναϊκού με βίντεο από τον κόσμο στον Βύρωνα

Αθηναϊκός: «Εμείς θα κρατήσουμε αυτό» - Το βίντεο με τους χαιρετισμούς μετά τη διακοπή

Παίκτριες και προπονητικό τιμ του Παναθηναϊκού χαιρέτησαν τον κόσμο που αποκλείστηκε από το γήπεδο