Ο Ολυμπιακός έκανε το «break» στη Λεωφόρο, επικρατώντας 66-60 του Παναθηναϊκού στο Game 2 της σειράς των τελικών της Α1 Γυναικών, κάνοντας παράλληλα το 3-1 και πλέον βρίσκεται μια «ανάσα» από τον τίτλο.

Με δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα, η Έμιλι Πότερ, ξεκαθάρισε πως τα πάντα παραμένουν ανοικτά, αναφορικά με τον τίτλο, τονίζοντας πως πλέον οι «πράσινες» θα πάνε την Κυριακή στο ΣΕΦ για το «break».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε η Έμιλι Πότερ:

Για το παιχνίδι: «Είναι πολύ άσχημο να χάνεις μπροστά σε αυτό το κοινό, θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε με μια νίκη. Ξεκινήσαμε δυνατά, ειδικά στην άμυνα, αλλά στη συνέχεια ο Ολυμπιακός ανέβασε ρυθμό και έβγαλε περισσότερα plays. Είμαστε κάτω με 3-1 νίκες αλλά δεν τελείωσε τίποτα ακόμα».

Για την Ριντ: «Η Ριντ είναι πολύ σημαντική για εμάς. Έχουμε πολλές παίκτριες από τον πάγκο που μπορούν να βοηθήσουν. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Κάναμε το break στο Κύπελλο στην έδρα του Ολυμπιακού, μπορούμε και τώρα. Όλοι είμαστε κουρασμένοι αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Πρέπει να δώσουμε ότι έχουμε, πάμε στο ΣΕΦ για να κερδίσουμε, πρέπει να έχουμε αυτή τη νοοτροπία. Πρέπει να είσαι έτοιμος απέναντι στον Ολυμπιακό».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube