Δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης της Τσέλσι με την Μπράιτον στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για το League Cup (27/9, 21:45), έκανε ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Ο τεχνικός των Λονδρέζων ρωτήθηκε για το αρνητικό ξεκίνημα της ομάδας του στη φετινή σεζόν, εκφράζοντας τη σιγουριά ότι οι ποδοσφαιριστές του έχουν την ικανότητα να γυρίσουν την κατάσταση, τονίζοντας παράλληλα ότι κάθε πρότζεκτ είναι δύσκολο, όταν βρίσκεται στην αρχή του.

«Είμαι σίγουρος ότι έχουμε την ικανότητα να ανατρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση. Δεν είναι χειρότερο από όσο νόμιζα. Γνωρίζαμε εξ αρχής ότι κάθε νέο πρότζεκτ είναι πάντα δύσκολο. Αυτή η περίοδος μοιάζει να είναι όλα εναντίον μας. Οι εμφανίσεις μας αξίζουν περισσότερους βαθμούς. Παίζουμε καλά, αλλά πρέπει να σκοράρουμε. Αυτό είναι το πρόβλημα, χρειαζόμαστε αυτοπεποίθηση», ανέφερε αρχικά, ενώ στη συνέχεια εξέφρασε την άποψή του για το όταν οι ιδιοκτήτες της ομάδας κατεβαίνουν στα αποδυτήρια, λέγοντας:

«Δεν το βλέπω με κακό μάτι. Για μένα, είναι καλό που μοιράζονται στιγμές μαζί μας. Θα ήταν διαφορετικά αν έκαναν κάποια ομιλία αλλά κατέχουν το κλαμπ και μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Χαίρομαι που ήρθαν και μοιράστηκαν στιγμές μαζί μας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ρούι Πίντο: «Ο Ινφαντίνο γνώριζε από το 2014 τις παρατυπίες της Μάντσεστερ Σίτι»!

Απίστευτο: Δεύτερος παίκτης της Χαλ μέσα σε 3 εβδομάδες που τουμπάρει το αυτοκίνητό του κοντά στο προπονητικό κέντρο!

«Κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας και η Ίντερ ενδιαφέρονται για τον Κωστούλα»

Teamtalk: Λίβερπουλ και Τότεναμ παρακολουθούν τον Τζολάκη

Στην αντεπίθεση η Etihad: Απειλεί ότι θα κινηθεί νομικά κατά της Premier League

Η εξομολόγηση Ρίτσαρντς για την ενοχή της Σίτι: «Απόλυτα συντετριμμένος, σπαρακτική αβεβαιότητα - Νιώθω θλίψη και θυμό»

Το πρώτο μήνυμα του Πεπ για την ενοχή της Σίτι: «Να ξέρετε ότι είμαι εδώ για εσάς»!

Ρόι Κιν: «Αν ήμουν παίκτης της Σίτι, θα πετούσα τα μετάλλια μου στα σκουπίδια»

Οι υπάλληλοι στον οργανισμό της Σίτι έλαβαν… καθησυχαστικό μήνυμα εν μέσω των καταιγιστικών εξελίξεων

Αμήχανος και αμίλητος ο CEO της Μάντσεστερ Σίτι σε βροχή ερωτήσεων για τις οικονομικές παραβάσεις των «πολιτών»