Λιγότερες από 48 ώρες απέμειναν για το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου και η αγωνία για το αν ο Κιλιάν Εμπαπέ θα μείνει στην Παρί ή θα πωληθεί στη Ρεάλ συνεχίζεται. Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο πάντως δεν συμμερίζεται την ίδια ανησυχία. Ή τουλάχιστον έτσι δηλώνει…

«Ο Εμπαπέ είναι ποδοσφαιριστής μας. Ξέρετε, η ποδοσφαιρική βιομηχανία είναι γεμάτη από φήμες. Ο πρόεδρος και ο αθλητικός διευθυντής μας ήταν ξεκάθαροι. Είναι μαζί μας και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές στον κόσμο», απάντησε ο Αργεντινός τεχνικός σε σχετική ερώτηση μετά τη νίκη με 2-0 στην έδρα της Ρεμς χάρη σε ισάριθμα γκολ του νεαρού Γάλλου φορ.

Παράλληλα εμφανίστηκε ικανοποιημένος για το ντεμπούτο του Λιονέλ Μέσι, που έπαιξε σαν αλλαγή στο τελευταίο ημίωρο. «Έφερε μια ηρεμία στην ομάδα με την είσοδό του. Είναι σημαντικό να αρχίζει κάποιος καλά, ακόμη κι αν είναι ο Μέσι. Έχει προσαρμοστεί καλά στην ομάδα και ήταν λογικό να κάνει ντεμπούτο. Η παρουσία του είναι αισθητή, έχει ευεργετική επίδραση σε όλους τους παίκτες», ανέφερε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube