Δύο ήταν οι φορές που το όνομα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο συνδέθηκε με την ανάληψη του πάγκου της Ρεάλ. Ο τεχνικός της Τότεναμ, μιλώντας ενόψει του αγώνα με την Μπέρνλι, τόνισε ότι δεν τον ενοχλούν αυτού του είδους τα δημοσιεύματα, απεναντίας σημαίνουν ότι κάτι κάνει καλά στους «Spurs».

«Αυτού του είδους οι ειδήσεις δεν ενοχλούν τον κόσμο, ούτε τους κάνουν να βαριούνται. Προτιμώ ότι οι εφημερίδες να μιλάνε για τέτοια πράγματα όπως εσείς μου λέτε, αντί να λένε ότι η Τότεναμ πρόκειται να με απολύσει ή ότι τους έχω κουράσει και είμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση».

Η Τότεναμ είναι έξι βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ και πέντε από την πρωταθλήτρια Σίτι, με τον Ποτσετίνο να θεωρεί ότι είναι στο κυνήγι για τον τίτλο.

«Είμαστε σε μία καλή θέση. Είναι φυσιολογικό ότι η αντίληψη είναι διαφορετική . Δεν είμαι ικανοποιημένος από την αντίληψη όταν δεν μας αξιολογούν με τον σωστό τρόπο. Μετά από επενδύσεις και πολλά πράγματα, όταν αξιολογείτε τους διάφορους συλλόγους, κανονικά είναι η Μάντσεστερ Σίτι, η Λίβερπουλ, η Τσέλσι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Άρσεναλ που συμμετέχουν στον αγώνα για τον τίτλο. Αλλά είμαστε εκεί γιατί ανταγωνιζόμαστε με πολύ καλό τρόπο και οι επιδόσεις μας ήταν φανταστικές. Φυσικά, η αντίληψη είναι διαφορετική», είπε ο Αργεντινός.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube