Τέλος εποχής για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι μετά από 30 χρόνια;
Αν πιστέψουμε δημοσίευμα του Tuttosport, ο ισχυρός άνδρας των «ροσονέρι» αποφάσισε να πουλήσει τη Μίλαν σε όμιλο επενδυτών από την Κίνα έναντι 700 εκατ. ευρώ.
Όπως αναφέρεται, οι δύο πλευρές ήταν εδώ και καιρό σε διαπραγματεύσεις, που είχαν αίσιο τέλος σε δικηγορικό γραφείο της Ρώμης, ενώ οι υπογραφές και οι ανακοινώσεις αναμένονται μεταξύ Παρασκευής και Δευτέρας.
Η ταυτότητα των επενδυτών δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί, αλλά φέρονται να παίρνουν αρχικά το 70% των μετοχών και μέσα σε ένα μήνα το υπόλοιπο 30%.
Ο «καβαλιέρε» ανέλαβε τα ηνία της Μίλαν το Φεβρουάριο του 1986 στα πρόθυρα της χρεωκοπίας και επί των ημερών του οι «ροσονέρι» μεγαλούργησαν, αν και τα τελευταία χρόνια η ομάδα βρίσκεται σε διαρκή κάμψη.