Το βράδυ της Παρασκευής (03/04) ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από τη Λιόν, επικρατώντας με σκορ 82-74 της Βιλερμπάν για την 35η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Πιερίκ Πουπέ τόνισε πως οι παίκτες του πάλεψαν ενάντια στους «ερυθρόλευκους», αναφέροντας χαρακτηριστικά πως ο Ολυμπιακός αποτελεί μια σπουδαία ομάδα.

Οι δηλώσεις του:

«Πρέπει να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα. Οι παίκτες μου πάλεψαν. Αυτό θέλω να βλέπω. Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαία ομάδα και τους εύχομαι καλή τύχη. Πρέπει να μείνουμε θετικοί».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπουένο για NBA και Euroleague: «Υπήρχε διχασμός, αλλά πλέον έχει επιτευχθεί σύμπνοια - Ας το κάνουμε όλοι μαζί»

Το Σούπερ Καπ της Ευρωλίγκας οδεύει προς Άμπου Ντάμπι - Ανοιχτό και το σενάριο Κωνσταντινούπολης

Κορυφαίος παράγοντας της EuroLeague ο Γιανκούνας της Ζαλγκίρις

Μπουενο: «Πιστεύω ακόμα ότι μπορούμε να βρούμε κοινό σημείο με το ΝΒΑ - Η Ευρωλίγκα δεν ήταν ποτέ άλλοτε τόσο δυνατή»

Η ανάρτηση της Ευρωλίγκας για Ομπράντοβιτς-Διαμαντίδη: «Ακριβώς όπως παλιά»

Ευρωλίγκα: Με 24 ομάδες από τη σεζόν 2027/28 - Επενδύσεις άνω των 1,2 δισ. ευρώ

Ανέλαβε πρόεδρος της Ένωσης προπονητών της Ευρωλίγκας ο Πασκουάλ

Παρτίζαν: «Ο Μπόνγκα ενεργοποιεί τη ρήτρα του και πάει σε άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας»

Σκαριόλο: «Ο Ολυμπιακός άξιζε τρεις από τις τελευταίες Ευρωλίγκες, αλλά όχι τη φετινή»

Ντίνος: «Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας, της δημιουργίας και της εξέλιξης»