Ευθείες βολές για την αξιοπιστία του ελληνικού πρωταθλήματος εξαπέλυσε ο Ντάνιελ Πράνιτς.

Σε συνέντευξή του στην «sportske novosti», ο Κροάτης μέσος μίλησε για παντοδυναμία του Ολυμπιακού και τόνισε ότι είναι γνωστό εκ των προτέρων το ποιος θα κατακτήσει τον τίτλο.

«Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι αρκετά παράξενο. Παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο, αλλά για άλλους λόγους δεν μπορέσαμε να κατακτήσουμε τον τίτλο. Όλα εξελίχθηκαν μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Βασικά, το ποιος θα ήταν ο πρωταθλητής είχε επιλυθεί πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Είναι δύσκολο να τους αντιμετωπίσεις όταν έχουν χρήμα και δύναμη», είπε ο Πράνιτς.

Όταν ερωτήθηκε, δε, γιατί δε μιλάει κανείς γι’ αυτό, απάντησε χαρακτηριστικά: «Όλοι ξέρουν τα πάντα. Είναι ένα κοινό μυστικό και δεν είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η νέα κυβέρνηση προσπαθεί να κάνει κάτι, γιατί ο Ολυμπιακός τα ελέγχει όλα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός: Φέρνει Μαφέο, επιμένει για Τσάπρα, κοιτάζει αλλού για χαφ

«Ολυμπιακός και Μαγιόρκα συμφώνησαν για Μαφέο, απομένει το ''ναι'' του παίκτη»

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ θέλει να κάνει τουλάχιστον μία ακόμα μεταγραφή μέσα στον Ιούνιο - Τι ισχύει με Γιόβιτς και Πινέδα»

Τσανάκας: «Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας εξελίξεις για τους πρώτους στόχους του Ολυμπιακού»

Νέα εποχή στον ΠΑΟΚ: Λέο Μάτος και Βιεϊρίνια αναλαμβάνουν τα ηνία του αγωνιστικού τμήματος!

Δεσύλλας: «Πατάει ''γκάζι'' για ενίσχυση και αποχωρήσεις ο Παναθηναϊκός - Μεγάλος στόχος η αναβάθμιση στα χαφ»

Σορετίρε: «Επιστρέφω πεινασμένος για περισσότερα»

«Συμφωνία Ολυμπιακού και Λόπεθ, ανακοινώνεται μόλις τελειώσει τις διακοπές του»

Παναθηναϊκός: Τερμάτισε 3ος σε διεθνές τουρνουά νικώντας Κόμο και Τορίνο

Ντι Μάρτζιο: «Ο Ματσάρι θέλει να φέρει τον Ζερμπίν στον Ηρακλή»