Ο Παναθηναϊκός καλείται να επιστρέψει στις νίκες στην αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο, καθώς η τελευταία φορά που έβαλε το… τρίποντο στο σακούλι ήταν στις 14 Φεβρουαρίου με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα (0-3). Από εκεί και πέρα μάζεψε μόλις έναν βαθμό σε δύο ματς, αφού «αυτοκτόνησε» στο ματς με τον ΠΑΟΚ με 2-2 και ενώ ήταν μπροστά με 2-0 και με την ΑΕΚ δεν πήρε αυτό που άξιζε βάσει της απόδοσής του με το 1-0 στο ΟΑΚΑ.

Ο Αντρέα Στραματσόνι θα κάνει αρκετές αλλαγές και θα είναι αναγκαστικές και μη. Αμπέντ, Μέστο και Λαγός δεν υπολογίζονται, διότι είναι τιμωρημένοι. Ο Λούκα Βιγιαφάνιες έμεινε στον πάγκο στο παιχνίδι με τον «δικέφαλο του Βορρά» και μπήκε ως αλλαγή με την Ένωση. Αυτήν τη φορά θα αγωνιστεί από την αρχή όπως φαίνεται, καθώς δοκιμάστηκε με τους βασικούς.

Ο Στιλ θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Ο Πράνιτς αριστερά και ο Μαρινάκης δεξιά, αντικαθιστώντας τον Μέστο που αποβλήθηκε λίγο πριν το φινάλε του ντέρμπι. Ο Τελάντερ θα έχει δίπλα του τον Κουτρουμπή. Ο 40χρονος τεχνικός έχει το 4-2-3-1 και το 4-3-3 στο μυαλό του. Αμυντικά χαφ πιθανόν να είναι οι Ζέκα, Εσιέν.

Αν προτιμηθεί το πρώτο σχήμα, ο Βιγιαφάνιες θα είναι μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο, Καλτσάς και Βλαχοδήμος στα «φτερά», ενώ ο Μπεργκ θα είναι στην κορυφή. Αν τελικά χρησιμοποιηθεί το 4-3-3, ο αντι- Αμπέντ θα είναι ο Λουντ. Η περίπτωση Εβαντζελίστα δεν πρέπει να βγει από το κάδρο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Με φόντο τον Βοτανικό: Έφυγαν πάνω από 15 χιλ. διαρκείας - Πόσοι διεκδικούν προτεραιότητα για το νέο γήπεδο

Συγκινητικός Τάισον για Κωνσταντέλια: «Ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστώ στο πλευρό σου»

Νικολακόπουλος: «Έρχεται ο Κάσερες για τον Ολυμπιακό»

Βούρκωσε στο αντίο του στον Ερυθρό Αστέρα ο Τικνιζιάν: «Ημουν έτοιμος να πεθάνω για οποιονδήποτε στο γήπεδο»

Αθανασίου: «Εκτός από την ουσία θέλει να δείξει και αγωνιστική βελτίωση ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Χράντετς Κράλοβε»

Τικνιζιάν: «Πρωτάθλημα και όσο ψηλότερα γίνεται στο Europa League με τον Ολυμπιακό»

Αριάγκα: «Θέλω τίτλους και να ανταποκριθώ σε αυτή την πρόκληση»

Βάζει πούλμαν για Τρίπολη ο Πρασσάς για το Καλαμάτα-Άρης!

Σταματέλος: «Χειρίστηκε σωστά την υπόθεση Γκονσάλες ο Ολυμπιακός - Στην τελική ευθεία του Κάσερες»

Τσορμπατζόγλου: «Αναζητά έξι παίκτες πλέον ο ΠΑΟΚ - Βρέθηκε 10άρι πολύ καλή περίπτωση»