Το πρώτο βήμα για την κατάκτηση της τρίτης θέσης που δίνει το τελευταίο εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ πήρε ο Παναθηναϊκός επικρατώντας 9-8 του ΠΑΟΚ στο πρώτο μεταξύ τους ματς της σειράς για τις θέσεις 3-4.

Οι «πράσινοι» πήραν προβάδισμα στο σκορ ένα λεπτό πριν τη λήξη με τον Παπαδόγκωνα και με ένα μπλοκ του Αφρουδάκη στη συνέχεια -σε σουτ του Κόχειλα- κατέκτησαν την πρώτη νίκη στη σειρά και θέλουν μια ακόμα για να «κλειδώσουν» την θέση στη τριάδα.

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να αντιστρέψει την εις βάρος του κατάσταση στο ματς της Πέμπτης (24/4) στη Θεσσαλονίκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα που θα κατακτήσει την τρίτη θέση (κρίνεται στις δύο νίκες) θα τσεκάρει το τελευταίο εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου, ενώ η τέταρτη ομάδα θα αγωνιστεί στο LEN Trophy.

Τα οκτάλεπτα: 9-85-3, 0-0, 1-3, 3-2

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κώστας Λούδης): Χρονόπουλος, Κομάντινα, Κόχειλας Ν., Στελλάτος 1, Κουρλιάφτης 2, Θεοδωρόπουλος 1, Παπαδόγκωνας 2, Σπυρόπουλος, Αφρουδάκης Γ. 2, Δερμιτζάκης Δ. 1, Γερακούδης, Τζαβάρας, Παρασκευόπουλος, Πανταζόπουλος, Χατζηστεφάνου.

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Κεχαγιάς, Τζελάτης, Μιτελούδης 2, Αληχανίδης Μ. 1, Κόχειλας Ι. 1, Προσινικλής, Κόλιανιν 1, Παπαποστόλου, Βογιατζόγλου, Κατσουλάκης, Χατζηγούλας, Σολανάκης 3, Μπεζιλιώτης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube