Πριν από μερικές ημέρες είχε προκύψει η πληροφορία ότι ο Παναθηναϊκός ψάχνεται για την απόκτηση ενός αριστεροπόδαρου στόπερ, που θα είναι δυνατός στις μονομαχίες και πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι.

Αυτό τον κεντρικό αμυντικό, όπως γράφει σήμερα η SportDay, οι «πράσινοι» το βρήκαν στο πρόσωπο του Ουρουγουανού άσου της Ελλάς Βερόνα, Γκιγέρμο Ροντρίγκες, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2016.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι το «τριφύλλι» έχει παρακολουθήσει ήδη τον συγκεκριμένο παίκτη και πληροί τις προϋποθέσεις, που θέλει ο Γιάννης Αναστασίου για την ενίσχυση των μετόπισθεν της ομάδας.

Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού προτίθενται να καταθέσουν πρόταση για την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού του 30χρονου αμυντικού, τοποθετώντας μία οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι, ή να δώσουν τώρα ένα μικρό αντίτιμο και να τον αγοράσουν στην προσεχή μεταγραφική περίοδο .

Όσον αφορά τον Χουάνμα, μπορεί να μην είναι πρώτος στη σχετική λίστα του «τριφυλλιού», όμως μπορεί τα πράγματα να αλλάξουν και τελικά να είναι εκείνος ο «εκλεκτός».

Ωστόσο, ο αθλητικός διευθυντής της Νουμάνθια Θέσαρ Παλάθιος, αφού αρχικά δήλωσε άγνοια για το ενδιαφέρον των «πρασίνων» στη συνέχεια υπογράμμισε πως θα συζητούσε την παραχώρησή του παίκτη μόνο έναντι δελεαστικού χρηματικού ανταλλάγματος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube