Ταλέντα σε μικρότερες κατηγορίες ψάχνει ο Πανιώνιος, λόγω της αναμενόμενης μη αδειοδότησης και του περιορισμού που θα ισχύσει στις μεταγραφές.

Οι «κυανέρυθροι« έχουν ήδη δοκιμάσει τον Γιάννη Κιάκο που άφησε καλές εντυπώσεις τόσο με την παρουσία του στη Γ’ Εθνική με τα Μετέωρα, όσο και στο διάστημα που δοκιμάστηκε στο σύνολο.

Ο 21χρονος μπακ χαφ μέτρησε την περασμένη σεζόν 20 συμμετοχές και 2 γκολ στην τρίτη τη τάξει κατηγορία, ενώ έχει γεννηθεί στη Γερμανία και έχει «μεγαλώσει» ποδοσφαιρικά σε ομάδες τοπικών πρωταθλημάτων της χώρας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Πασιφανής η έλλειψη συγκέντρωσης - Κρίμα για την προσπάθεια των παικτών»

Τσανάκας: «Πολλά μικρά στοιχεία δείχνουν πως ο Ολυμπιακός μπορεί να παίξει και διαφορετικό ποδόσφαιρο»

Ντέμης: «Ψάχνεις φαβορί φέτος - Η ΑΕΚ έχει ένα ωραίο… πρόβλημα, ο Παναθηναϊκός καλά κάνει που σκέφτεται την Μπέτις»

Τσορμπατζόγλου: «Τεράστιο πλεονέκτημα η άμυνα για τον ΠΑΟΚ - Σε φάση ξεκούρασης ο Μεϊτέ»

Αποθέωση στη Σερβία για Γιόβιτς: «Δικαιώνει την ΑΕΚ - Έρχεται ενδιαφέρον από κορυφαίες λίγκες»

Δεσύλλας: «To σκεπτικό του Παναθηναϊκού για ΟΑΚΑ ενόψει Βοτανικού - Όλα περιστρέφονται γύρω από το ματς με την Μπέτις»

ΠΟΕΣΥ για την εισβολή οπαδών στα δημοσιογραφικά της Τούμπας: «Κανείς δεν επιτρέπεται να απειλεί δημοσιογράφους»

Μήνυμα Καρυπίδη: «Κακή χρονιά, όμως θα το παλέψουμε για την Ευρώπη - Πέντε κόκκινες σε πέντε ματς, δεν έχει ξαναγίνει»

ΟΦΗ: Μπήκε ο Καραχάλιος ενόψει Άρη, αναμονή για Ανδρούτσο

ΠΣΑΤ για την ένταση στην Τούμπα: «Συνιστά ευθεία προσβολή της ελευθερίας του Τύπου, να ληφθούν τα αναγκαία μέτρα»