Έτοιμος για την πρώτη του παρουσία στη «μεγάλη» Εθνική είναι ο Γιώργος Παπαγιάννης.

Οι Κινγκς έδωσαν την έγκρισή τους στην ΕΟΚ για τη συμμετοχή του 19χρονου σέντερ στην προετοιμασία της Εθνικής για το Ευρωμπάσκετ και-εφόσον πείσει τον προπονητή πως αξίζει θέση-στη δωδεκάδα για τα τελικά που θα γίνουν σε Ελσίνκι και Κωνσταντινούπολη.

Ο Παπαγιάννης μετά από 2-3 εβδομάδες παραμονής στην Αθήνα βρίσκεται και πάλι στο Σακραμέντο για ατομικές προπονήσεις και θα παραμείνει στις ΗΠΑ μέχρι και τον Ιούλιο συμμετέχοντας στο Summer League.

Έτσι δεν θα παίξει με την Εθνική Νέων Ανδρών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Κρήτης (15-23 Ιουλίου), αλλά θα είναι στην προετοιμασία της «επίσημης αγαπημένης» που θα αρχίσει στα τέλη Ιουλίου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Διαμαντίδης: «Με προσπάθεια και υπομονή, στο τέλος της χρονιάς θα είμαστε χαρούμενοι - Μου θυμίζει εμένα ο Χέιζ-Ντέιβις»

Θάνου: «Ψεύδεται η ΚΑΕ Ολυμπιακός, επανέλαβα κατά λέξη τις δηλώσεις μου και αθωώθηκα»

Γκάλης: «Το μεγαλόπνοο σχέδιο του Άρη και του Σιάο για το Αλεξάνδρειο»

«Παντοτινό μέλος της πράσινης οικογένειας»: Το μήνυμα του Παναθηναϊκού στον Φελντέιν

Elite League: Επιστροφή στις νίκες για τους Σοφάδες, εύκολα την Κομοτηνή

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Απέρριψε τον ισχυρισμό Γιαννακόπουλου η αθλητική δικαστής – Δεν εξετάστηκε η φράση της Θάνου»

Απαλλάχθηκε από την καταγγελία του Ολυμπιακού η Μαργαρίτα Θάνου

Τιμωρία 10 μηνών απαγόρευσης εισόδου στον Γιαννακόπουλο – Προσφεύγει στο ΑΣΕΑΔ ο Παναθηναϊκός

Τρινκιέρι: «Λάθος να σκεφτόμαστε ότι μπορούμε να αντικαταστήσουμε τον Όσμαν»

Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Τζέιμς Φελντέιν