Πανέτοιμος για να ενισχύσει τους Γουόριορς από τον πρώτο αγώνα της σειράς των τελικών με τους Καβαλίερς, τα ξημερώματα της Παρασκευής, θα είναι ο Κλέι Τόμπσον.

Η ομάδα του ανακοίνωσε πως πέρασε επιτυχώς τις ιατρικές εξετάσεις και πως παρήλθε το διάστημα που χρειάζεται για να αναρρώσει πλήρως από τη διάσειση που υπέστη στο τελευταίο ματς απέναντι στους Ρόκετς μετά από σύγκρουση με τον Τρέβορ Αρίζα.

«Αισθάνομαι τέλεια. Τις τελευταίες δύο μέρες δεν έχω κανένα πρόβλημα», τόνισε ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2014 με την ομάδα των ΗΠΑ, που έχει 19,7 πόντους κατά μέσο όρο με 43% στα τρίποντα στα play offs.

Στη διάθεση του Στιβ Κερ θα βρίσκεται και ο επίσης προερχόμενος από τραυματισμό Μαρίς Σπέιτς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

NBA Top 10: Φοβερός αδερφός Γκραντ, poster από Μίλερ και τάπα SGA σε Ζούμπατς

Ευχάριστα νέα: Ο Τόπιτς επέστρεψε στις προπονήσεις των Θάντερ μετά τη μάχη του με τον καρκίνο

Αντετοκούνμπο: «Είμαι η πιο καυτή γκόμενα στο παιχνίδι αυτή τη στιγμή»

Πρώτος σέντερ σε ασίστ στην ιστορία ο Γιόκιτς: «Θα πίνω μπίρες και θα λέω ψέματα στα παιδιά μου»

Μυθικός Ντόντσιτς, κατήφορος χωρίς Γιάννη για Μπακς

Αντετοκούνμπο: «Δεν έχω μιλήσει με τους Μπακς για το μέλλον μου - Ο ατζέντης μου μπορεί να κάνει ό,τι θέλει»

Κάρι για τις πιθανότητες επανασύνδεσης με Τόμσον: «Θα ήταν απίστευτο, αλλά αυτή τη στιγμή είναι μακρινό σενάριο»

Η μεγάλη επανένωση: Ο Γκαρνέτ επιστρέφει από άλλο πόστο στους Τίμπεργουλβς - Θα αποσυρθεί και η φανέλα του!

Ντίλον Μπρουκς: «Εθισμένος στα social media ο Λεμπρόν, εγώ δεν μασάω απέναντί του»

Ρίβερς: «Δεν χρειάζονται σαρωτικές αλλαγές» στους Μπακς παρά το αρνητικό σερί