Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Λέστερ μετά την αποχώρηση του Έντσο Μαρέσκα από τον πάγκο της για λογαριασμό της Τσέλσι και όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ψηλά στην λίστα των «αλεπούδων» βρίσκεται ο Γκρέιαμ Πότερ, ώστε να είναι αυτός που θα αναλάβει τα ηνία στην επιστροφή της ομάδας στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Άγγλος τεχνικός έκανε τρομερή δουλειά στον πάγκο της Μπράιτον από το 2019 μέχρι το 2022, ωστόσο όταν η Τσέλσι του έδωσε τα «κλειδιά» της ομάδας δεν κατάφερε να κάνει κάτι ανάλογο και από τον Απρίλιο του 2023 που αποχώρησε από τον πάγκο των Λονδρέζων βρίσκεται χωρίς ομάδα.

Ρεπορτάζ από το Νησί αναφέρουν πως ο έμπειρος τεχνικός θέλει να αναλάβει ένα πιο μεγάλο πρότζεκτ από αυτό της Λέστερ, αλλά εξετάζει τις επιλογές του και περιμένει.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αλύγιστη Τότεναμ, έσωσε τον βαθμό στις καθυστερήσεις στο «Ολντ Τράφορντ»

Καταιγιστική Τσέλσι με μπαλάρα και πεντάρα - Συνεχίζει ακάθεκτη η Μπράιτον του βασικού Κωστούλα

Καταιγιστική Τσέλσι: Δύο γκολ πριν συμπληρωθούν τρία λεπτά!

Το είπαν και το έκαναν: Οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ επανέφεραν το «ρολόι» της καζούρας στη Σίτι με 51 χρόνια χωρίς τίτλο!

Πρωταθληματική ανατροπή και επιστροφή στα τρίποντα για Άρσεναλ!

Κάτοικος Λονδίνου μέχρι το 2034: Η Τσέλσι ανανέωσε τον Πάλμερ

«Εντυπωσιασμένη η Τότεναμ από τον Παυλίδη - Σκέφτεται σοβαρά να κινηθεί για την απόκτησή του»

Premier League - 6η αγωνιστική: Καθηλωτικά ντέρμπι σε Ολντ Τράφορντ και Άνφιλντ

Αρτέτα για Σίτι: «Θέση μου και θέση της Άρσεναλ είναι να μην κάνουμε σχόλια μέχρι να επιλυθεί πλήρως το ζήτημα»

Κομπανί για την υπόθεση της Σίτι: «Είμαι περήφανος για όλα όσα πετύχαμε ως ομάδα, όλα τα υπόλοιπα...»