Μεγάλη απογοήτευση έχει προκαλέσει στον ΟΦΗ η τελευταία γκέλα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Οι Κρητικοί ήρθαν 1-1 με τον Αστέρα Βάρης στο «σπίτι» τους και ο Γιώργος Βλαστός μίλησε γι’ αυτό το αποτέλεσμα στον ΣΠΟΡ FM 94.6, αλλά και για την έως πορεία τους. «Είναι αδιανόητο», είπε ο τεχνικός διευθυντής των Ηρακλειωτών και σχολίασε: «πρέπει οι παίκτες να καταλάβουν το μέγεθος της ομάδας στην οποία αγωνίζονται».

Αναλυτικά μίλησε στους Γιώργο Χελάκη, Σωτήρη Κωσταβάρα για:

-την ισοπαλία στο εντός έδρας ματς με τον Αστέρα Βάρης: «Έχουμε μια ήττα και τρεις ισοπαλίες, οπότε έχουν λόγο να ανησυχούν γιατί πρέπει να πούμε τα πράγματα όπως είναι. Έχουμε και την αφαίρεση των έξι βαθμών (σ.σ. λόγω της αποχώρησης από το πρωτάθλημα της Super League πέρυσι). Το αποτέλεσμα αυτό ήρθε λόγω υπεροψίας. Ο αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες και βγάλαμε υπεροψία. Είχαμε βέβαια δοκάρι και χαμένο πέναλτι, αλλά εκεί λειτούργησε η πίεση που βγάλαμε. Ήταν γερό χαστούκι και πρέπει οι παίκτες να καταλάβουν το μέγεθος της ομάδας στην οποία αγωνίζονται».

-το πώς υποδέχθηκαν στην ομάδα αυτό το στραβοπάτημα: «Μίλησα με τον προπονητή και κάποιους παίκτες και έχουμε καταλάβει ότι πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια. Έχουμε 22 ματς μπροστά μας και πρέπει να πάρουμε τα 21. Το αν θα δικαιωθούμε για τους έξι βαθμούς είναι άλλο θέμα, μιλάμε. Από εκεί και πέρα πρέπει να δούμε αν θα χρειαστεί να γίνει και κάποια μεταγραφή. Θα πρέπει ο κάθε παίκτης και αυτό συζητήσαμε και χθες, να δίνει το 100% και παραπάνω».

-το αν είναι οι φίλοι του ΟΦΗ δίπλα στην ομάδα τους: «Ο κόσμος νομίζω ότι στηρίζει την ομάδα. Εντάξει, δεν είναι γεμάτο το γήπεδο όπως στην Super League, αλλά είναι λογικό και πιστεύω ότι ο κόσμος στηρίζει την ομάδα».

-το αν η βαθμολογική θέση του ΟΦΗ οφείλεται στην δική του εικόνα αποκλειστικά ή και στην καλή παρουσία των αντιπάλων του: «Στον ΟΦΗ οφείλεται, ξέρουμε ότι είναι παράξενο πρωτάθλημα. Γνωρίζαμε ότι δεν θα έχει καμία σχέση με το πρωτάθλημα που αγωνιζόταν ο ΟΦΗ και πως θα συναντούσαμε ομάδες που θα έπαιζαν άμυνα και δυνατά κόντρα σε εμάς. Μετά τα πρώτα δυο παιχνίδια προσαρμοστήκαμε. Το χθεσινό αποτέλεσμα όμως ήταν για εμάς κάτι το αδιανόητο για εμάς».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Ατρόμητος Πειραιά έχανε 5-0 στο ημίχρονο από τον Απόλλωνα και βγήκε με 6 παίκτες στο β' για να διακοπεί το ματς!

Στη Super League 2 και ο Εθνικός Κεραμιδίου - Οι 4 που ανεβαίνουν, οι 4 που θα δώσουν μπαράζ και οι… πεσμένοι!

Ανέβηκε οριστικά στη Super League 2 και το πανηγύρισε με σαμπάνιες ο Παναργειακός!

Γ' Εθνική: Υποβιβάστηκε ο Απόλλων Σμύρνης, ξέφυγε στο +4 ο Παναργειακός, αμετάβλητη η κορυφή στον 2ο όμιλο!

Γ’ Εθνική: Συνεχίζεται το μπρα-ντε-φερ σε 2ο και 3ο όμιλο - Οδεύει προς… τοπικό ο ιστορικός Απόλλων Σμύρνης!

Πανιώνιος: Τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών

Γ' Εθνική: Παραμένουν αφεντικά για την άνοδο Εθνικός Κεραμιδίου και Παναργειακός

«Campeones»: Πάρτι στα αποδυτήρια του Πανιωνίου μετά την άνοδο στη Super League 2

Γ' Εθνική: Εξασφάλισε την άνοδο στη Super League 2 ο Πανιώνιος!

Ποινή μιας αγωνιστικής σε Παναιγιάλειο από την ΔΕΑΒ

TAGS: ΟΦΗ