Στον τρόπο με τον οποίο θα φτάσει στη νίκη ο Παναιτωλικός ενάντια στον Εργοτέλη, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, αναφέρθηκε ο Μάκης Χάβος.

Με δηλώσεις του στη Nova, ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου υποστήριξε πως οι Κρητικοί θα προσπαθήσουν να επιβάλουν τον ρυθμό τους κυρίως από τα άκρα, γι’ αυτό θα πρέπει οι παίκτες του να… μικρύνουν το γήπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Εργοτέλης μετά την αλλαγή προπονητή έχει αλλάξει το στιλ του και σίγουρα θα είναι ένα δυνατό ματς και για τις δύο ομάδες.

Ξέρουμε ότι παίζουμε σε ένα μεγάλο γήπεδο, πρέπει να κλείσουμε τους χώρους και να εκμεταλλευτούμε τα κενά του αντιπάλου και να πάρουμε τη νίκη. Ο Εργοτέλης μετά τη νίκη με τη Νίκη Βόλου έχει ψυχολογία. Πρέπει να έχουμε σαν οδηγό το δεύτερο ημίχρονο με τον Ατρόμητο και ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Ο Εργοτέλης προσπαθεί να παίξει πιο επιθετικά, τα άκρα του είναι πολύ επικίνδυνα και προσπαθεί να επιτεθεί από εκεί
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ο Σαλάχ-Εντίν δεν θέλει Ολυμπιακό, περιμένει άλλες προτάσεις», γράφουν οι Ολλανδοί!

To απόλυτο standing ovation: Ο Κάνγκουα αποχαιρέτησε τους φίλους της Χάποελ και ετοιμάζεται για Παναθηναϊκό!

Ο Άρης μια ανάσα από τον Σάτκα, παρτενέρ του Φαν Ντρόνγκελεν στη Σαμσουνσπόρ!

ΑΕΚ: Καμία ανησυχία για Ζίνι - Χτύπησε στον έσω πλάγιο ο Πενράις

Σαββόπουλος: «Προχωρημένες συζητήσεις με Ράφα Μιρ - Πλησιάζει ο Σλάτκα για τη θέση του αμυντικού»

Νίκολιτς: «Περιμένω άμεσα τον χαφ και μία μεταγραφή στην Αθήνα - Υπολογίζω τον Ελίασον, κανείς δεν τον έβγαλε εκτός»

«Η ταυτότητα της ΑΕΚ του Νίκολιτς και ο Μάγερ που ήρθε έτοιμος»: Το σχόλιο Τζαλίδη για την πρώτη φιλική ήττα της Ένωσης

Τσανάκας: «Ξεκάθαρο upgrade του Ολυμπιακού με την επικείμενη απόκτηση του Σαλάχ-Εντίν»

Κετσετζόγλου: «Χαφ με ένταση, πιθανός δανεισμός Σαχαμπό και ερωτηματικό στο αριστερό άκρο της άμυνας»

Τα highlights από την πρώτη φιλική ήττα της ΑΕΚ στο ντεμπούτο του Μάγερ