Με στόχο την ισοφάριση της σειράς θα παραταχθούν οι παίκτριες βόλεϊ του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Γιάννης Νικολάκης.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» επεσήμανε επίσης ότι αυτός και η ομάδα του θέλουν να δουν ένα γεμάτο «Μελίνα Μερκούρη» που θα βοηθήσει στην επίτευξη του στόχου.

«Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη για τον Ολυμπιακό. Σ' αυτά τα ματς παίζει μικρότερο ρόλο η τακτική και μετράει ο αθλητικός εγωισμός των παικτριών. Στόχος μας είναι να φέρουμε τη σειρά των τελικών στα ίσα και αυτό θα γίνει με υπομονή και πίστη στο στόχο», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Νικολάκης.

«Η ομάδα μας έχει τις δυνατότητες να το πετύχει και το έχει αποδείξει. Το σημαντικό είναι να ισοφαρίσουμε και στη συνέχεια θα έχουμε μια εβδομάδα να δουλέψουμε μ' άλλο πνεύμα για το τρίτο ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια. Πιστεύω στα κορίτσια και είμαι σίγουρος πως δεν έχουν στο μυαλό τους κάτι άλλο εκτός από τη νίκη. Περιμένουμε και από τον κόσμο να έρθει στο Ρέντη για να βοηθήσει την ομάδα», ολοκλήρωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός-Βαλεφόλια: Οι «πράσινες» μπροστά στον κόσμο τους στην κατάμεστη Γλυφάδα, για την... ευρωκούπα!

Ρόγκα: «Η ομάδα θα δώσει το 100%, ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους οπαδούς μας»

Κιαπίνι: «Η ομάδα είναι έτοιμη γιατί δουλεύουμε από την αρχή της χρονιάς για αυτόν τον σκοπό»

Ταρνατόρος: «Ξεκαθαρίζει μέσα στον Απρίλιο η αύξηση ή μη, των ξένων παικτών στη Volley League»

Κλείδωσε πρωτιά πριν τον μεγάλο τελικό ο Παναθηναϊκός - Δύσκολες νίκες στο tie break για Ολυμπιακό και Πανιώνιο

«Καθάρισε» τον Φοίνικα και πλησιάζει στην παραμονή η Κηφισιά

Τρομερή Καλαμάτα, άλωσε τη Νέα Σμύρνη και έβαλε... από κάτω τον Πανιώνιο!

Μίλωνας για… φίλημα, εξαφάνισε τον ΠΑΟΚ και έκανε το πρώτο βήμα για τους τελικούς!

Θλίψη στο ελληνικό βόλεϊ: Έφυγε από τη ζωή ο 18χρονος Ασημάκης Διονυσόπουλος

Βουρδέρης: «Σε κάποιες στιγμές παίξαμε καλό βόλεϊ, πρέπει να ανασυνταχτούμε»