Στο γεγονός πως ο Ολυμπιακός χρειάζεται και δεύτερη συνεχόμενη νίκη απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, προκειμένου να έχει ελπίδες για το final-4, στάθηκε ο Γιώργος Πρίντεζης. Ο φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως η ομάδα είναι σε θέση να τα καταφέρει και την ερχόμενη Τετάρτη αν έχει αντίστοιχο πρόσωπο με το τρίτο ματς.

Αναλυτικά:

Για τις διαφορές με το πρώτο ματς στο ΣΕΦ: « Θεωρώ ότι το πάθος και η τακτική προσέγγιση με την εκπληκτική ατμόσφαιρα μας οδήγησαν στη νίκη. Όμως ακόμα δεν έχουμε πετύχει τίποτα.
Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται από πολλά πράγματα. Οι προσωπικότητες και η τύχη παίζουν ρόλο για την κάθε ομάδα, η οποία ξέρει τα όπλα του αντιπάλου που πρέπει να καταπολεμήσει. Είναι τα παιχνίδια που θα μας οδηγήσουν στο final-4 και γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή».


Για το αν είναι έτοιμος για ακόμη ένα… μεγάλο σουτ: «Χθες ήμουν εγώ, αύριο θα είναι άλλος, το θέμα είναι να κερδίσουμε και μακάρι να μην χρειαστεί να περιμένουμε το τελευταίο σουτ για να τα καταφέρουμε».

Για την πορεία του Ολυμπιακού: «Είχαμε δύο φανταστικές χρονιές ,αλλά στη χώρα και στο χώρο που βρισκόμαστε πρέπει να αποδεικνύεις πάντα την αξία σου. Παίζεις πάντα για το σύνολο, την ομάδα και τον κόσμο της».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αιχμές Ομπράντοβιτς μετά το ντέρμπι του Βελιγραδίου: «Αποτύχαμε να προσαρμοστούμε στα κριτήρια της διαιτησίας...»

«Ευχαριστούμε από καρδιάς τον κόσμο μας, δεν εγκαταλείπουμε τη μάχη»: Το μήνυμα του Ολυμπιακού στον κόσμο του

Ευρωλίγκα: MVP της 15ης αγωνιστικής οι Κλάιμπερν και Γουόκερ

Επιστρέφει στα μέσα Ιανουαρίου ο Καρλίκ Τζόουνς

Μπαρτζώκας: «Ήμασταν πολύ κακοί αμυντικά, αποτύχαμε τελείως στο πλάνο μας»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ήττα του Ολυμπιακού από την Μπαρτσελόνα

Ντόρσεϊ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Ήμασταν πολύ σοφτ - Δεν πρέπει να πανικοβληθούμε» - Τι είπε για Μόντε Μόρις

Ντόρσεϊ: «Δεν ήμασταν καλά πνευματικά, έκανα πολλά λάθη και το παίρνω πάνω μου»

«Χωρίς άμυνα δεν μπορείς να διακριθείς στην Ευρωλίγκα»: Το σχόλιο Ζέρβα μετά την ήττα από του Ολυμπιακού στη Βαρκελώνη

Πασκουάλ: «Μετρά το ότι παίξαμε καλό μπάσκετ, έχουμε δύσκολο πρόγραμμα»