Ο Γιώργος Πρίντεζης είχε το καλοκαίρι τη δυνατότητα να ξεκουραστεί και να αντιμετωπίσει τον τραυματισμό στο πέλμα που τον ταλαιπωρεί τους τελευταίους μήνες. Ο ίδιος στην πρώτη συγκέντρωση του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν διαβεβαίωσε πως αφήνει πίσω του το πρόβλημα.

«Είμαι πολύ καλά. Έκανα μια μαγνητική και βγήκε αρκετά καλή. Από τα τέλη Ιουλίου δεν πονάω και έχω δουλέψει πολύ. Δεν έκανα το πρόγραμμα που θα ήθελα, λόγω χρόνου, αλλά νιώθω καλά», τόνισε ο 31χρονος άσος.

«Είναι μια ακόμη πιο απαιτητική σεζόν, με περισσότερα και πιο δύσκολα παιχνίδια. Θεωρώ πως το επίπεδο της Ευρωλίγκας έχει ανέβει κι άλλο. Οι στόχοι του Ολυμπιακού παραμένουν υψηλοί, να είναι πρώτος στην Ελλάδα και να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται στην Ευρώπη. Οι προσθήκες ήταν λίγες και είναι σημαντικό ότι έχουμε έναν κορμό και δεν ξεκινάμε από το μηδέν», πρόσθεσε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λύγισε τη Μύκονο και έκλεισε με θετικό τρόπο την πορεία του τουρνουά του Αγρινίου ο Βίκος

«Παραπάνω από ομάδα. Οικογένεια»: Η ομαδική φωτογραφία του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2026-27

ΣΕΦ: Απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής της ΕΠΣ Πειραιά από το Πρωτοδικείο

Ζέρβας: «Αυτά κρατάει ο Ολυμπιακός από την Κύπρο - Τα πρώτα συμπεράσματα για Μοντέρο, Εντιάι και ΜάκΙνταϊρ»

Πετρίδης: «Υπήρχαν στιγμές που ο Παναθηναϊκός έπνιγε τον αντίπαλο - Ο Μπόνγκα ίσως γίνει η πιο κομβική μεταγραφή»

Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο και το πάθος των «κίτρινων» στον πάγκο: Η παρακάμερα του αγώνα μεταξύ Άρη και Ερυθρού Αστέρα

Τσιάρας: «Στόχος του ΠΑΟΚ να παίξει στη Euroleague - Δεν θέλουμε τους επτά ξένους, στηρίζουμε τον Έλληνα παίκτη»

Νέα εποχή στις ακαδημίες του Άρη με αναπτυξιακή ομάδα τον ΑΣ Πανόραμα

Ολυμπιακός: Προτεραιότητα οι κάτοχοι διαρκείας της σεζόν 2025/26 για να εξασφαλίσουν θέση στο νέο ΣΕΦ!

Το κάλεσμα Φρανσίσκο για το «Π. Γιαννακόπουλος»: «Ανυπομονώ να σας δω σπίτι μας»