Αίσιο τέλος είχαν οι συζητήσεις του Ολυμπιακού με τον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στους «ερυθρόλευκους» μέχρι το 2017, όπως αποκάλυψε ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6!

Από την έναρξη των συζητήσεων είχε γίνει φανερό πως επιθυμία τόσο της διοίκησης, όσο και του υπαρχηγού της ομάδας ήταν να παραμείνει ο διεθνής φόργουορντ στον Πειραιά και τελικά, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, βρέθηκε χωρίς χρονοτριβή η «χρυσή τομή» και ο παίκτης θα παραμείνει στο «λιμάνι».

Έτσι, έπεσε στο κοινό η προσπάθεια «υφαρπαγής» του Πρίνετζη από τη Γαλατασαράι που του είχε καταθέσει πρόταση η οποία προέβλεπε συμβόλαιο ύψους 1,6 εκατ. ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας στον παίκτη και ετοίμαζε πρόταση αγοράς του από την ελληνική ΚΑΕ. Ο διεθνής φόργουορντ, θα λάβει για την επόμενη τριετία 3εκ.€ συνολικά.

Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» στρέφουν την προσοχή τους στις περιπτώσεις Σλούκα και Μάντζαρη για τους οποίους υπάρχει σαφής διάθεση να παραμείνουν στο σύλλογο και κυριαρχεί η αισιοδοξία για θετικές εξελίξεις σύντομα.

Νίκος Ζέρβας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube