Ο Γιώργος Πρίντεζης τόνισε πως δεν τον πειράζει ο αποκλεισμός, αλλά τον ενδιαφέρει να παλέψουν για το καλύτερο στα δύο εναπομείναντα ματς της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκας, ζητώντας βελτίωση στο μέλλον.

Αναλυτικά: «Προσωπικά, δεν με νοιάζει τόσο πολύ γιατί δεν καταφέραμε να πάμε στα πλέι-οφ, αλλά είναι πολύ δίκαιο για όλες τις ομάδες να παίζουν μέχρι το τέλος, για να κερδίσουν όλα τα παιχνίδια. Έχουμε δύο ακόμη παιχνίδια και πρέπει να παίξουμε ομαδικά, να σεβαστούμε τον εαυτό μας και να τα ολοκληρώσουμε με τον τρόπο που θέλουμε.

Είναι πολύ δίκαιο για τους αντιπάλους να δίνουν 100%, δεν έχει σημασία αν δεν πετύχαμε. Όπως είπα και πριν, πρέπει να σεβόμαστε τον εαυτό μας, να παίζουμε για τον Ολυμπιακό, να παίζουμε ως Ολυμπιακός και να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Πρέπει ακόμη να προσπαθήσουμε τώρα να βελτιωθούμε και να συνεχίσουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η Ρεάλ υπέγραψε για δέκα χρόνια στην EuroLeague

«Πίσω στην ομάδα που έχτισε μια δυναστεία» - Η ανάρτηση της Euroleague για Ομπράντοβιτς και Παναθηναϊκό

Το πιο επιτυχημένο «αιώνιο» δίδυμο προπονητών: Ομπράντοβιτς και Μπαρτζώκας με τα περισσότερα βραβεία Coach of the Year!

GM Φενέρμπαχτσε: «Εμείς και η Εφές ζητήσαμε να μπει η Μπεσίκτας στην EuroLeague»

Ευρωλίγκα για Ομπράντοβιτς: «Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, όπου έχτισε δυναστεία και σήκωσε αμέτρητα τρόπαια»

Η Euroleague θυμήθηκε το σπουδαίο buzzer beater του Γκριγκόνις κόντρα στη Μονακό!

AS: «Η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να υπογράψει το 10ετές συμβόλαιό της μέχρι τις 30 Ιουνίου»

Ευρωλίγκα: Σκέψεις για διεξαγωγή με μια ομάδα λιγότερη του χρόνου

«Στο EuroCup η Μονακό, τη θέση της στην Ευρωλίγκα παίρνει η Μπεσίκτας»!

«Να σηκώνεσαι κάθε φορά που πέφτεις»: Το βίντεο του Ολυμπιακού από τους πανηγυρισμούς για την Ευρωλίγκα!