Δηλώσεις με αφορμή το ηχητικό απόσπασμα που κυκλοφόρησε σε ιστοσελίδες πήρε ο Γιώργος Πρίντεζης. Σε αυτό, ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού, ενημερώνει τους συμπαίκτες του πως λόγω των καθυστερήσεων στην πληρωμή των μισθών του, θέτει τον εαυτό του εκτός ομάδας από το ματς με την Χίμκι για την Ευρωλίγκα (17 Ιανουαρίου) μέχρι να διευθετηθεί το θέμα, καθώς δεν αντέχει άλλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΠΟΡ FM, αυτή η… εξήγηση του Πρίντεζη σε γκρουπ επικοινωνίας που διατηρεί με τους έλληνες συμπαίκτες του στα κινητά τους τηλέφωνα, έγινε πριν το ματς με τον Προμηθέα Πάτρας και θέλησε με αυτόν τον τρόπο να τους εξηγήσει πως έχει η κατάσταση. Λίγες ημέρες μετά, σε συνάντησή του με τους αδελφούς Αγγελόπουλους, το θέμα με την καθυστέρηση των μισθών του συζητήθηκε ενδελεχώς, οι διοικούντες την ΚΑΕ πλήρωσαν κάποια από τα πολλά χρωστούμενα προς τον παίκτη και το θέμα λύθηκε.

Λίγες ημέρες μετά όμως, το θέμα έρχεται ξανά στην επιφάνεια, διότι κάποιος από τους συμμετέχοντες στη συζήτηση, διέρρευσε το συγκεκριμένο απόσπασμα του μηνύματος του Πρίντεζη, με αποτέλεσμα αυτό να μετά από μέρες να δημοσιοποιηθεί σε ΜΜΕ και οπαδικά FORUM.

Μετά το σημερινό All Star Game, ο Γιώργος Πρίντεζης ρωτήθηκε σχετικά και απάντησε ως εξής: «Γνωρίζω ότι κυκλοφορεί ένα ηχητικό που έχει βγει παράνομα, ήμουν σίγουρος ότι θα έβγαινε. Δεν υπάρχει κανένα θέμα. Όλοι μαζί συνεχίζουμε για την επίτευξη των στόχων μας. Παραμένουμε μια οικογένεια». Σε ότι αφορά το αν γνωρίζει πως κυκλοφόρησε το ηχητικό: «Έχει γίνει παράνομα. Δεν γνωρίζω πώς και τι. Στο μέλλον θα δούμε πώς έγινε».

Νίκος Ζέρβας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φουρνιέ: «Πάντα καλό να κερδίζεις, για να αποκτήσεις καλές συνήθειες - Πρέπει να γίνουμε ξανά ομάδα»

Ανατροπή με κρεσέντο Φουρνιέ και Ντόρσεϊ: Τα highlights από τη φιλική νίκη του Ολυμπιακού επί της Φενέρ

Μπαρτζώκας: «Θα έχουμε πιο πλήρες ρόστερ στο επόμενο φιλικό - Θα θέλαμε να μην κάνουμε αλλαγές, αλλά αν χρειαστεί...»

Πρώτο δείγμα θετικό με νίκη επί της Φενέρ στην Κρήτη για τον Ολυμπιακό!

Πίτερς: «Έχω υπέροχες αναμνήσεις από παιχνίδια που έκανα εδώ - Αυτοί οι τύποι θα είναι για πάντα φίλοι μου»

Θ. Αντετοκούνμπο: «Είμαι άνθρωπος των ειδικών αποστολών - Ο κόσμος του Άρη αξίζει παιδιά που είναι... κομάντο»

Ήττα στην Κωνσταντινούπολη για την ΑΕΚ - Εντυπωσιακό ντεμπούτο από τον Νόλεϊ

H ενημέρωση του Κολοσσού για το ευρωπαϊκό εισιτήριο διαρκείας

Με 13 παίκτες κόντρα στη Φενέρ ο Ολυμπιακός - Εκτός οι Βεζένκοφ, Μιλουτίνοφ και Μοντέρο

Τρινκιέρι: «Περιμένουμε κάποια βήματα μπροστά - Να εντάξουμε έξυπνα Όσμαν και Καλάθη»