Δηλώσεις με αφορμή το ηχητικό απόσπασμα που κυκλοφόρησε σε ιστοσελίδες πήρε ο Γιώργος Πρίντεζης. Σε αυτό, ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού, ενημερώνει τους συμπαίκτες του πως λόγω των καθυστερήσεων στην πληρωμή των μισθών του, θέτει τον εαυτό του εκτός ομάδας από το ματς με την Χίμκι για την Ευρωλίγκα (17 Ιανουαρίου) μέχρι να διευθετηθεί το θέμα, καθώς δεν αντέχει άλλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΠΟΡ FM, αυτή η… εξήγηση του Πρίντεζη σε γκρουπ επικοινωνίας που διατηρεί με τους έλληνες συμπαίκτες του στα κινητά τους τηλέφωνα, έγινε πριν το ματς με τον Προμηθέα Πάτρας και θέλησε με αυτόν τον τρόπο να τους εξηγήσει πως έχει η κατάσταση. Λίγες ημέρες μετά, σε συνάντησή του με τους αδελφούς Αγγελόπουλους, το θέμα με την καθυστέρηση των μισθών του συζητήθηκε ενδελεχώς, οι διοικούντες την ΚΑΕ πλήρωσαν κάποια από τα πολλά χρωστούμενα προς τον παίκτη και το θέμα λύθηκε.

Λίγες ημέρες μετά όμως, το θέμα έρχεται ξανά στην επιφάνεια, διότι κάποιος από τους συμμετέχοντες στη συζήτηση, διέρρευσε το συγκεκριμένο απόσπασμα του μηνύματος του Πρίντεζη, με αποτέλεσμα αυτό να μετά από μέρες να δημοσιοποιηθεί σε ΜΜΕ και οπαδικά FORUM.

Μετά το σημερινό All Star Game, ο Γιώργος Πρίντεζης ρωτήθηκε σχετικά και απάντησε ως εξής: «Γνωρίζω ότι κυκλοφορεί ένα ηχητικό που έχει βγει παράνομα, ήμουν σίγουρος ότι θα έβγαινε. Δεν υπάρχει κανένα θέμα. Όλοι μαζί συνεχίζουμε για την επίτευξη των στόχων μας. Παραμένουμε μια οικογένεια». Σε ότι αφορά το αν γνωρίζει πως κυκλοφόρησε το ηχητικό: «Έχει γίνει παράνομα. Δεν γνωρίζω πώς και τι. Στο μέλλον θα δούμε πώς έγινε».

Νίκος Ζέρβας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τρέλα στο «Μακεδονία»: Η ΚΑΕ Άρης ανέβασε το βίντεο της αποθέωσης στον Σπανούλη!

Τα χτυπήματα που δέχθηκε ο Ναν στα πλευρά και το νέο βίντεο του καυγά με τον Τζόουνς

Σπανούλης: «Αυτή η υπέροχη υποδοχή είναι για την αρχή του οράματος του Άρη»

Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Σπανούλης, πανζουρλισμός από 5.000 οπαδούς του Άρη στο αεροδρόμιο!

Λαοθάλασσα έξω από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» εν αναμονή της άφιξης του Σπανούλη!

Γκρέι: «Μπορώ να προσφέρω ηγετικές ικανότητες στην ομάδα, ο Τρινκέρι μου είπε να είμαι ο εαυτός μου»

Ολυμπιακός: Η «ερυθρόλευκη» παρακάμερα από τους πανηγυρισμούς στο ΣΕΦ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

«Ενωμένοι μπορούμε»: Το μήνυμα του Γκάλη για τα 39 χρόνια από το έπος του 1987!

Παπανικολάου: «Η αγέλη των λύκων τα κατάφερε»

«Για πάντα στην καρδιά μου, με εκτίμηση ο Τουρίστας»: Το αντίο του Μπέβερλι στον ΠΑΟΚ